Cols Réservés-dagen enkel voor fietsers

Wegen en cols gereserveerd voor fietsers (wegen afgesloten voor auto’s) op de data en tijden hierboven omschreven.

Renners krijgen de kans om enkele beroemde cols te beklimmen zonder gehinderd te worden door motorvoertuigen :

  • Alpe d’Huez ,
  • Col d’Ornon,
  • Col de Sarenne,
  • Cols du Glandon en de Croix de Fer,
  • Col du Sabot, dinsdag 27 juni
  • Auris en Oisans,
  • Villard Reculas.

 

Gratis, onbeperkt, en geen registratie vereist. Eten en drinken aangeboden op de top van de cols. Bij zeer slechte weersomstandigheden, kan een gebeurtenis worden geannuleerd. Renners worden geacht de zich te houden aan alle verkeersregels en veilig te rijden.

Een organisatie van Oisans Tourisme & de toeristische kantoren van de Oisans.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest gelezen

Onzichtbaar tracken van uw fiets

Er zijn verschillende soorten gps tracking volgsystemen op de markt die geïnstalleerd kunnen worden in of op een fiets om een verloren fiets terug te vinden. Schaf daarom een undercover track and trace systeem aan in de vorm van een lampje of staaf ingebouwd in het frame , het zadel of in het stuur. Doordat het […]

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 A.O.C.-wijnen: Chignin, Apremont, Jongieux en Mondeuse. De diversiteit en de kwaliteit van de wijnen zijn een afspiegeling van het unieke landschap in het hart van […]

Ultegra_6800_line_up_R

Shimano groepen op een rijtje

Het kwaliteitsniveau van de Shimano groepen wordt aangegeven door de bekende productnamen.   Maar welke moeten we nu kiezen ?  We rangschikken ze voor u van de kwalitatiefste (en duurste) naar de goedkopere.   Met welke derailleur rijd jij het liefst? 🙄 Posted by Shimano-Road on Montag, 5. März 2018   Shimano Dura Ace (Di2) Wie […]