ASO en Sporza, nieuwe overeenkomst tot 2023

De Belgische openbare omroep VRT laat ditmaal de kaas niet van haar boterham eten.  Na het debacle met de Italiaanse koersen en het verlies aan Eurosport, werd het contract tussen organisator ASO en de VRT verlengd tot en met 2023. Daardoor zullen kijkers na deze Tour nog zeker zes jaar van de Tour op de VRT kunnen genieten.

U zal dus tot en met 2023 op radio, tv en online niets van de Tour moeten missen als u op Sporza afstemt. Het huidige contract liep nog tot eind 2019, maar er is dus een nieuw contract voor vier extra jaren.

Het contract omvat een volledig pakket. : niet alleen de Tour, maar ook enkele andere koersen die ASO organiseert : Parijs-Roubaix, Parijs-Nice, Criterium de Dauphiné, Luik-Bastenaken-Luik en Parijs-Tours zullen allen op de Vlaamse zender blijven.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 […]

Ultegra_6800_line_up_R

Shimano groepen op een rijtje

Het kwaliteitsniveau van de Shimano groepen wordt aangegeven door de bekende productnamen.   Maar welke moeten we nu kiezen ?  We rangschikken ze voor u van de kwalitatiefste (en duurste) naar […]