PowerBar Protein Plus 92% Shake Vanille

 • Klontert niet en makkelijk klaar te maken
 • Lekkere romige smaak
 • Lekkere authentieke vanille smaak

Verkrijgbaar bij Futurumshop.nl

De Proteïne Plus 92% Shake bevat zeer hoge kwaliteit eiwitten voor het herstel van je spieren na de training.

Gebruik deze shake na iedere training of wedstrijd om je spierschade te beperken. Ideaal om het rendement van je trainingsarbeid te maximaliseren. De inhoud van deze pot is 700 gram wat goed is voor 23 doseringen.

 

MEER INFO

PRODUCTSPECIFICATIES

Merk : PowerBar

PowerBar Protein Plus 92%Productdetails :

 • Hoge kwaliteit eiwitten
 • Ondersteund de spiergroei en onderhoud
 • Zonder aspartaam
 • Te gebruiken na de training
 • Inhoud: 700 g
 • Smaak: Vanille

Ingrediënten:(Bijv. Vanilla) Calciumcaseinaten (76%), magere melkpoeder (12%), wei-eiwitisolaat (10%), gedroogd glucosestroop, emulgator: sojalecithine, aroma, zoetstoffen (natriumcyclamaat, natriumsaccharine, sucralose), zuurteregelaar: kaliumcitraat. Kan sporen van eieren, soya, noten, gluten, selderij, mosterd bevatten.

Voedingswaarde per 100 g

 • Energie kJ (kcal): 1557 (367)
 • Eiwitten: 80,1 g
 • Koolhydraten: 8 g
 • Waarvan suikers: 6,6 g
 • Vetten: 1,6 g
 • Waarvan verzadigd: 0,8 g
 • Natrium: 0,18 g

 

Gebruiksaanwijzing:
Mix 30 gram (ongeveer 3 afgestreken eetlepels) met 300 ml halfvolle melk. Consumeer direct na het sporten of voor het slapen gaan. Dit voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding.

Gefabriceerd in:Nederland

Bewaaradvies:
Koel en droog bewaren

Minimale houdbaarheidstermijn 3 maanden
FuturumShop garandeert een houdbaarheid van minimaal 3 maanden na ontvangst van dit product.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest gelezen

Onzichtbaar tracken van uw fiets

Er zijn verschillende soorten gps tracking volgsystemen op de markt die geïnstalleerd kunnen worden in of op een fiets om een verloren fiets terug te vinden. Schaf daarom een undercover track and trace systeem aan in de vorm van een lampje of staaf ingebouwd in het frame , het zadel of in het stuur. Doordat het […]

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 A.O.C.-wijnen: Chignin, Apremont, Jongieux en Mondeuse. De diversiteit en de kwaliteit van de wijnen zijn een afspiegeling van het unieke landschap in het hart van […]

Ultegra_6800_line_up_R

Shimano groepen op een rijtje

Het kwaliteitsniveau van de Shimano groepen wordt aangegeven door de bekende productnamen.   Maar welke moeten we nu kiezen ?  We rangschikken ze voor u van de kwalitatiefste (en duurste) naar de goedkopere.   Met welke derailleur rijd jij het liefst? 🙄 Posted by Shimano-Road on Montag, 5. März 2018   Shimano Dura Ace (Di2) Wie […]