MENUMENU

High5 Energierepen, hoog energiegehalte & 98% vetvrij

 • Gezonde tussendoorsnack
 • Door duizenden atleten tijdens intensieve wedstrijden gebruikt
 • In heerlijke, verfrissende smaken verkrijgbaar
 • Een niet-droge reep waar ook in koud weer goed op te kauwen valt
 • Bevat geen hinderlijke stukjes waarin u zich kunt verslikken
 • Blijft niet aan het wikkel plakken en smelt niet in warm weer
 • Ligt goed op de maag, zelfs wanneer u zich flink inspant

Deze sportreep vol koolhydraten is voor 98% vetvrij.  Op basis van veel wetenschappelijk onderzoek hebben High5 Energy Bars een perfecte samenstelling van enkel- en meervoudige koolhydraten. Hierdoor wordt het lichaam snel, maximaal en langdurig van energie voorzien tijdens uw inspanning. Deze repen zijn gemaakt uit vers fruit (58%) en meervoudige, voedingsrijke  granen (22%). Ze worden hierdoor als volwaardige voeding beschouwd en smaken ‘superlekker’. De repen zijn rijk aan levensnoodzakelijke voedingsbestanddelen.

Energy Bar is een natuurlijke mix van echt fruit en granen om een ​​geweldige smakelijke balans te bieden van eenvoudige en complexe koolhydraten voor uw training en wedstrijd. Deze reep is zacht, zoet, gemakkelijk te kauwen, smelt niet in de hitte of wordt niet hard in de kou.

Je kunt het ook als gezonde snack gedurende de dag gebruiken. Wist u dat koolhydraten bijdragen aan de normale hersenfunctie? Dat omvat uw mentale prestaties, alertheid en aandacht. Grijp een Energy Bar voor onderweg, tijdens het studeren, op het werk of tijdens het sporten.

 

High5 energierepen met verschillende smaken 10 x 55g

Exclusief bij Wiggle

 

Productspecificaties :

 • gewicht per reep: 55g
 • 6 smaken : Bessen – Banaan – Kokosnoot – Pindanoot – Karamel – Bessen met yoghurt
 • verpakking per 10 st.
 • gemaakt uit vers fruit (58%) en meervoudige granen (22%)
 • Geschikt voor vegetariërs en veganisten
 • rijk aan levensnoodzakelijke voedingsbestanddelen
 • 98% vetvrij

 

Voedingswaarden & Ingrediëntenlijst:

High5 Energy Bar Berry

High5 Energy Bar Berry

 • Energy Bar Berry

 

Gedroogde vruchten 57% (Rozijnen, Suiker, Veenbessen, Ananas, Abrikoos, Appel, Sulfieten), Haver, Maltodextrine, Bevochtigingsmiddel (plantaardige glycerine), Haverzemelen, Zonnebloemolie, Kokosolie, Natuurlijk Aroma (Aardbei, Framboos, Zwarte Bes).

 

 • Energy Bar Banana

 

Haver, Rozijnen 25%, Ananas 20% (Ananas, Suiker, Sulfieten), Banaan 14%, Maltodextrine, Bevochtigingsmiddel (plantaardige glycerine), Haverzemelen, Zonnebloemolie, Kokosolie, Natuurlijk Aroma.

 

 • Energy Bar Coconut

 

Gedroogde vruchten 60% (Rozijnen, Suiker, Kokosnoot, Ananas, Papaya, Appel, Banaan, Zonnebloemolie, Sulfieten), Haver, Maltodextrine, Haverzemelen, Bevochtigingsmiddel (plantaardige glycerine), vruchtensap (citroen).

 

 • Energy Bar Peanut

 

Gedroogde fruit 46% (Rozijnen, Dadel, Zonnebloemolie), Pindas 35%, Zonnebloempitten, Bevochtigingsmiddel (plantaardige glycerine), Haver, Gedroogde glucosestroop.

 

 

Zie vetgedrukte ingrediënten voor allergenen

 

Ontdek het ganse assortiment van High5

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen

2913_VAE_sur_la_route_de_la_Confession©Eric BEALLET_bewerkt

Volop genieten van een e-bikevakantie in de Oisans voor iedereen

Col beklimmen met de e-bike voor iedereen, aan de voet van Alpe d’Huez. Het zou een heel andere fietsvakantie in de Alpen worden voor Greet en Mark. Ze zouden het een eerste keer uitproberen om samen de cols op te fietsen.     Niet zo vanzelfsprekend, want Greet huivert van klimmen. Het is echt niet […]

Cadeaubons, een stressloze oplossing

Niet vanzelfsprekend, een kerst- of eindejaarscadeau kopen voor één van uw favoriete wielerfanaten. Wie een stukje fietsplezier of fietscomfort cadeau wil doen, kan bij verschillende sites terecht. Je kiest het bedrag dat je cadeau wilt geven, en vervolgens maak je een keuze voor één van de sites.

Onzichtbaar tracken van uw fiets

Er zijn verschillende soorten gps tracking volgsystemen op de markt die geïnstalleerd kunnen worden in of op een fiets om een verloren fiets terug te vinden. Schaf daarom een undercover track and trace systeem aan in de vorm van een lampje of staaf ingebouwd in het frame , het zadel of in het stuur. Doordat het […]

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 A.O.C.-wijnen: Chignin, Apremont, Jongieux en Mondeuse. De diversiteit en de kwaliteit van de wijnen zijn een afspiegeling van het unieke landschap in het hart van […]

Welk verzet kiezen ?

Samen met de makkers op fietsvakantie, een reeks cols beklimmen en ‘s avonds stoere verhalen vertellen over hoge pieken en diepe dalen: heerlijk is dat. zelf ben je mentaal en fysiek helemaal klaar voor zo’n avontuur in de bergen. Maar wat moet er aan de fiets gebeuren? En vooral: met welke versnellingen ga je de […]