foodspring | finest fitness food

  • Gewoon water toevoegen – geen melk nodig!
  • 24 vitaminen & mineralen
  • Whey protein van grass-fed melk.
  • Nieuw glutenvrij recept gezoet met steviolglycosiden van de steviaplant.
  • Met een enzymencomplex, lijnzaad en lactobacillus acidophilus.
  • 24 verschillende vitaminen en mineralen.

Nu verkrijgbaar bij foodspring

Ben je een liefhebber van shakes? Of wil je afvallen, dan is Shape Shake 2.0 misschien de maaltijdvervangende shake voor jou. Door twee maaltijden per dag te vervangen met een portie Shape Shake 2.0.

 

 

 

Over foodspring

Alles begon met de oprichting van egg in 2013 met als doel sportvoeding op een hoger niveau te brengen. Het proteïnepoeder heeft met zijn bio-certificaat de branche op zijn kop gezet. Met melk van weidekoeien hebben we oude structuren wakker geschud. En mensen die aan fitness doen aangezet tot nadenken.

egg is foodspring geworden. De producten van foodspring worden exclusief in Duitsland geproduceerd, zijn ISO gecertificeerd en er wordt geproduceerd volgens de HACCP standaard. De melk in de producten komt alleen van weidekoeien en de producten met soja zijn gemaakt zonder gebruik van genetische manipulatie, terwijl ze ook vrij zijn van fyto-oestrogenen.

Caloriearm

Met de shakes van foodspring hoef je niet bang te zijn dat je te veel koolhydraten en suikers binnenkrijgt. Ze bevatten weinig koolhydraten maar wel een hoge concentratie aan eiwitten (65 gram eiwit per 100 gram poeder). Ideaal dus als gezond tussendoortje of als maaltijdvervanger tijdens een caloriearm dieet.

Gebruiksvriendelijk

De producten, met maar liefst een elftal smaken,  zijn gemakkelijk te bereiden en binnen enkele minuten klaar, enkel wat water toevoegen aan het poeder en klaar.

Iets duurder

De meeste producten uit het foodspring-assortiment zijn duurder dan zijn concurrenten.  De ruime keuze aan smaken en de kwaliteit van de ingrediënten moet de prijs verantwoorden.  Zo worden Goji bessen, die zeven keer zoveel vitamine C bevatten als sinaasappelen, uit de bergketens van Ningxia gehaald omwille van hun kwaliteit.

 

Bekijk hier het volledige assortiment

 

Ingrediëntenlijst (volgens foodspring.be)

Shape Shake 2.0 Witte chocolade- en amandelsmaak :

Weiproteïne-isolaat (uit melk), glutenvrij volkoren havermeel, inuline, emulgator (zonnebloemlecithine), lijnzaadmeel, natuurlijke aroma, verdikkingsmiddel (xanthaangom), kaliumfosfaat, tri-calciumfosfaat, voedingszuur (citroenzuur), magnesiumhydroxide, zout, multi-enzymcomplex (maltodextrine, amylase, protease, ß-d-galactosidase, lipase, cellulase), zoetstoffen (sucralose, steviolglycosiden), l-ascorbinezuur, ijzer(II)-sulfaat, zinkoxide, lactobacillus acidophilus, nicotinamide, koper(II)-gluconaat, mangaan(II)-sulfaat, d-alpha-tocoferylacetaat, calcium-d-pantothenaat, antioxidant (DL-alfa-tocoferol), riboflavine, pyridoxinehydrochloride, thiaminemononitraat, retinylacetaat, pteroylmonoglutaminezuur, antiklontermiddel (siliciumdioxide), natriumjodide, natriumseleniet, phyllochinon, d-biotine, cholecalciferol, cyanocobalamine.

Bijkomende info :

Maaltijdvervanger voor gewichtscontrolerende voeding. Met zoetstoffen. 60 g = 1 portie.

Voedingswaarden (zie foodspring.be)

Shape Shake 2.0 Witte chocolade- en amandelsmaak

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 […]

Ultegra_6800_line_up_R

Shimano groepen op een rijtje

Het kwaliteitsniveau van de Shimano groepen wordt aangegeven door de bekende productnamen.   Maar welke moeten we nu kiezen ?  We rangschikken ze voor u van de kwalitatiefste (en duurste) naar […]