BORN Xtra Bar Cranberry Cocos Sportrepen 15 stuks

De Born Xtra energiereep Cranberry is ontwikkeld in samenwerking met Team Giant-Alpecin en is getest in de Tour de France van 2014.

De Born Xtra bar heeft een Caramel smaak en smelt niet weg bij warm weer. Ook is de reep makkelijk te eten tijdens het sporten helpt de energiereep om een hongerklop te voorkomen. Door de 2:1 verhouding van glucose en fructose worden de koolhydraten zeer snel opgenomen.

De Xtra energiereep is geschikt voor professionals en recreanten in verschillende sporten zoals hardlopen, wielrennen en mountainbiken.

Voor een optimaal resultaat kan de energiereep voor of tijdens de training worden gebruikt.

 

MEER INFO

PRODUCTSPECIFICATIES

Merk : BORN

BORN Cranberry Cocos Sportrepen 15 stuksProductdetails :

 • De 2:1 verhouding van glucose en fructose zorgt voor een zeer snelle opname
 • Gemakkelijk te eten tijdens het sportenBiedt extra energie
 • Smelt niet in warm weer
 • In het bijzonder geschikt voor duursporters
 • Gebruik voor of tijdens het sporten
 • Goed om een hongerklop te voorkomen
 • De 2:1 verhouding van glucose en fructose voorkomt maagklachten
 • Heerlijke smaak van stukjes cranberry en kokos
 • Bevat natuurlijke antioxidanten
 • Smaak: cranberry, kokos
 • Verpakking bevat 15 sportrepen
 • 1 reep = 48 g

 

Voedingswaarde per 100 g:

 • Energie: 397 kcal
 • Eiwit: 4.5 g
 • Koolhydraten: 70.7 g
 • Waarvan suikers: 48.0 g
 • Vet: 9.8 g
 • Waarvan verzadigd: 3.0 g
 • Vezels: 4.8 g
 • Zout: 0.52 g

Ingrediënten:
Amandelen, havermout, fructose, glucose, palm olie, rozijnen, maltodextrine, rijstbloem, rijstcrisps, zout, honing, rietsuiker, kokos, cranberries, zonnebloem olie, ananas, dextrose, citroenzuur, smaakstoffen (bevat soja), vitamine A/B2/B6/B1/B12/E. Kan sporen van soja, noten en gluten bevatten.

Minimale houdbaarheidstermijn 3 maanden
FuturumShop garandeert een houdbaarheid van minimaal 3 maanden na ontvangst van dit product.

Gefabriceerd in Nederland. Koel en droog bewaren.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen

Fred Rompelberg_Fietsvakantie in de Alpen

Fred Rompelberg Bicycle Holidays nu ook in de Franse Alpen

Langzaam maar zeker gaan de grenzen open en kunnen we weer opnieuw beginnen dromen. Reizen binnen Europa – Update Fred Rompelberg Bicycle Holidays heeft de laatste maanden niet stilgezeten en heeft zijn succesvolle formule vanuit Mallorca gekopieerd naar de Franse Alpen. met het gekende recept … Een onvergetelijke fietsvakantie in het hooggebergte van de Franse […]

Onzichtbaar tracken van uw fiets

Er zijn verschillende soorten gps tracking volgsystemen op de markt die geïnstalleerd kunnen worden in of op een fiets om een verloren fiets terug te vinden. Schaf daarom een undercover track and trace systeem aan in de vorm van een lampje of staaf ingebouwd in het frame , het zadel of in het stuur. Doordat het […]

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 A.O.C.-wijnen: Chignin, Apremont, Jongieux en Mondeuse. De diversiteit en de kwaliteit van de wijnen zijn een afspiegeling van het unieke landschap in het hart van […]

Ultegra_6800_line_up_R

Shimano groepen op een rijtje

Het kwaliteitsniveau van de Shimano groepen wordt aangegeven door de bekende productnamen.   Maar welke moeten we nu kiezen ?  We rangschikken ze voor u van de kwalitatiefste (en duurste) naar de goedkopere.   Met welke derailleur rijd jij het liefst? 🙄 Posted by Shimano-Road on Montag, 5. März 2018   Shimano Dura Ace (Di2) Wie […]