Lazer Bullet Race Fietshelm Mat Zwart

 • Verstelbare ventilatie voor de best mogelijke aerodynamica
 • Eenvoudig aan te passen helmmaat
 • Licht van gewicht zonder afbreuk te doen aan de veiligheid
 • Voering voert vocht snel af, ademend en sneldrogend.

Verkrijgbaar bij Futurumshop

De Lazer Bullet Race fietshelm een uitstekende keuze, indien je op zoek bent naar een fietshelm die zowel aerodynamisch als zeer ventilerend is.

Deze druppelvormig helm beschikt namelijk over een instelbaar ventilatie paneel aan de voorzijde. Staat aerodynamica voorop, bijvoorbeeld tijdens een wedstrijd? Dan schuif je het paneel gemakkelijk dicht. Heb je wat extra ventilatie nodig? Dan schuif je het paneel weer open. De helm heeft een smal profiel aan de voorzijde, om de luchtweerstand te minimaliseren.

De helm is uitgevoerd met het gepatenteerde Advanced Turnfit verstelsysteem met de verstelknop achterop de helm, voor een eenvoudige afstelling en perfecte pasvorm. Geen onnodige druk op het voorhoofd en geen speling bij de aansluiting van de helm. Met de Adjustable Head Basket is deze helm ook in hoogte te verstellen.

Geschikt voor het gebruik van LifeBEAM, een in de helm geïntegreerde hartslagmeetsysteem.  Een borstband heeft men dan niet meer nodig.

MEER INFO

PRODUCTSPECIFICATIES

Merk : Lazer

Lazer Bullet Race Fietshelm Mat Zwart_2Productdetails :

 • Aerodynamische fietshelm
 • Airslide systeem biedt ventilatie wanneer nodig
 • Voorzien van ATS systeem voor uitstekende pasvorm
 • In-Mold constructie biedt extra stevigheid
 • Met Cappuccino lock
 • Veiligheidscertificaat: CE – CPSC – AS
 • Geschikt voor LifeBEAM
 • Gewicht: 315 gram
 • Kleur: Mat Zwart

Cappuccino Lock
Wanneer je een korte stop gaat houden om bijvoorbeeld een kopje koffie te drinken, kan je de helm handig beveiligen tegen diefstal met de meegeleverde cappuccino lock.

In-Mold constructie
De In-Mold constructie maakt deze helm een absolute topper. Hierbij worden verschillende lagen als het ware samen gespoten tot één geheel in plaats van gelijmd. Dit zorgt voor optimale stevigheid zonder dat dit extra gewicht met zich meebrengt.

Advanced turnfit systeem ATS®
Met het Advanced turnfit systeem ATS® van Lazer kun je eenvoudig en snel de pasvorm van de helm instellen. Door een simpele draai aan de knop, verstel je de maat van de helm en sluit het mechanisme perfect om het hoofd.

MEER INFO

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest gelezen

Onzichtbaar tracken van uw fiets

Er zijn verschillende soorten gps tracking volgsystemen op de markt die geïnstalleerd kunnen worden in of op een fiets om een verloren fiets terug te vinden. Schaf daarom een undercover track and trace systeem aan in de vorm van een lampje of staaf ingebouwd in het frame , het zadel of in het stuur. Doordat het […]

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 A.O.C.-wijnen: Chignin, Apremont, Jongieux en Mondeuse. De diversiteit en de kwaliteit van de wijnen zijn een afspiegeling van het unieke landschap in het hart van […]

Ultegra_6800_line_up_R

Shimano groepen op een rijtje

Het kwaliteitsniveau van de Shimano groepen wordt aangegeven door de bekende productnamen.   Maar welke moeten we nu kiezen ?  We rangschikken ze voor u van de kwalitatiefste (en duurste) naar de goedkopere.   Met welke derailleur rijd jij het liefst? 🙄 Posted by Shimano-Road on Montag, 5. März 2018   Shimano Dura Ace (Di2) Wie […]