Smart Bars

 • Heerlijk tussendoor
 • Reep met de beste eiwitten
 • 15 gram eiwit per reep
 • Verlaagd gehalte aan koolhydraten
 • Slechts 153 kcal
 • Slechts 1.5 gram suiker per reep

Verkrijgbaar bij Body & Fitshop

Smart Bar is een succesvolle eiwitreep. Reduced carb en met alleen de allerbeste eiwitten. Smart Bars zijn lekker en een heerlijk tussendoortje.

De smart bars ondersteunen het principe van een eiwitdieet, namelijk de dagelijkse koolhydraatinname beperken en de eiwitinname verhogen. Om het nog beter te maken, ondersteunen de eiwitten sterkere spieren, instandhouding van spiermassa en herstel.

De Smart Bar bevat 61% minder koolhydraten vergeleken met een reguliere candybar.  De smaken Strawberry White & White Chocolate hebben een witte chocolade coating. Vanilla Almond & Caramel hebben een bruine chocolade coating.

Nieuwe smaken:

 • White Chocolate Raspberry
 • White Chocolate Blueberry!

 

MEER INFO

PRODUCTSPECIFICATIES

Merk : Body&Fit

smart-bar-display_1_8Productdetails :

 • 15 gram eiwit per reep
 • De beste eiwitten in één product
 • Reduced carb* en slechts 153 kcal
 • Onvoorstelbaar lekker
 • Reduced carb* en eiwitdieet
 • Heerlijk tussendoor
 • Kwaliteit en smaak tot in perfectie!
 • Perfect voor fitness en dieet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest gelezen

Onzichtbaar tracken van uw fiets

Er zijn verschillende soorten gps tracking volgsystemen op de markt die geïnstalleerd kunnen worden in of op een fiets om een verloren fiets terug te vinden. Schaf daarom een undercover track and trace systeem aan in de vorm van een lampje of staaf ingebouwd in het frame , het zadel of in het stuur. Doordat het […]

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 A.O.C.-wijnen: Chignin, Apremont, Jongieux en Mondeuse. De diversiteit en de kwaliteit van de wijnen zijn een afspiegeling van het unieke landschap in het hart van […]

Ultegra_6800_line_up_R

Shimano groepen op een rijtje

Het kwaliteitsniveau van de Shimano groepen wordt aangegeven door de bekende productnamen.   Maar welke moeten we nu kiezen ?  We rangschikken ze voor u van de kwalitatiefste (en duurste) naar de goedkopere.   Met welke derailleur rijd jij het liefst? 🙄 Posted by Shimano-Road on Montag, 5. März 2018   Shimano Dura Ace (Di2) Wie […]