Rogelli Wagtmans Molteni – Wielershirt – Korte Mouw

  • replica
  • comfortabele en functionele kleding
  • goed ademende stof

Verkrijgbaar bij Bol.com

Molteni was een Italiaanse professionele wielerteam van 1958 tot het einde van 1976. Het is vooral Eddy Merckx die het team bekend en bevreesd maakte tijdens zijn beste jaren als wielrenner.    Overal waar het team aan de start stond, gingen zij vol voor de overwinning onder leiding van de ‘Kannibaal’.

De Rogelli Wagtmans Molteni koerstrui is geinspireerd op de wollen koerstrui van Eddy Merckx in de jaren 60. Het shirt is een nieuwe replica versie van hedendaags materiaal, voorzien van een korte rits en  3 steekzakken.

Rogelli is opgericht in 1975. Het idee voor het maken van comfortabele sportkleding is ontstaan bij Rini Wagtmans. Rini was een wielrenner en vond dat de wielerkleding niet comfortabel zat. Hij is naar een Italiaanse fabriek gegaan die comfortabele en functionele kleding kon maken en zo ontstond Rogelli. In 1971 droeg hij één dag de gele trui, tot woede van kopman Eddy Merckx, die vond dat hij daar meer recht op had. De volgende dag liet Wagtmans zich dus maar op achterstand rijden. Rini Wagtmans stond bekend als één van de beste afdalers van het peloton.

 

 

MEER INFO

 

PRODUCTSPECIFICATIES

Merk : Rogelli

Molteni-Retro-wielershirt

• korte rits
• replica uit polyamide
• 3 achterzakken
• functionele kwaliteit met goed ademende eigenschappen
• comfortabele pasvorm met korte mouw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 […]

Ultegra_6800_line_up_R

Shimano groepen op een rijtje

Het kwaliteitsniveau van de Shimano groepen wordt aangegeven door de bekende productnamen.   Maar welke moeten we nu kiezen ?  We rangschikken ze voor u van de kwalitatiefste (en duurste) naar […]