AGU én nostalgie naar het verleden

Bij AGU is men gek op fietsen en dat willen ze ook delen.  Dat is hun missie.

Ze zorgen er graag voor dat iedereen net zo veel plezier beleeft aan fietsen als zij. Of het nu gaat om een renner in de Tour de France, iemand die dagelijks naar zijn werk fietst, of fietsvrienden op zondagochtend, AGU wil fietsers drooghouden op een regenachtige dag en bescherming en comfort bieden tijdens vele uren in het zadel. Zo kan iedere fietser, los van de conditie, bestemming of ambitie elke dag veilig en comfortabel op pad.

Net daar is ook Fietsen in de Alpen voortdurend naar op zoek.

AGU slaat ook graag een brug naar het verleden, naar de tijd waarin ze actief ware in het profpeloton.  Iedereen herinnert zich nog de truinen van de legendarische Panasonic-wielerploeg van Peter Post.  De fietsentruien werden gemaakt door AGU.  De Heritage Six6 serie verwijst naar deze tijd.  Met vergelijkbare diagonalen, strepen op de schouder, kleurgebruik en verschillend gekleurde mouwen maakt de Six 6-collectie een flashback naar het verleden.

 

Ontdek de fietstruien op AGU.com

heren   Of   DAmes 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 […]

Ultegra_6800_line_up_R

Shimano groepen op een rijtje

Het kwaliteitsniveau van de Shimano groepen wordt aangegeven door de bekende productnamen.   Maar welke moeten we nu kiezen ?  We rangschikken ze voor u van de kwalitatiefste (en duurste) naar […]