Wiggle & Uitzonderlijke kortingen op wielen

Wiggle heeft een missie.  Als medeliefhebbers van sport, medegebruikers van het internet en hardwerkende teamgenoten doet Wiggle zijn uiterste best om het de klanten naar de zin te maken.

De meeste van de medewerkers van Wiggle zijn helemaal gek van fietsen en alles wat daar bij komt kijken. Dit blijkt ook wel uit het  enthousiaste, de goedgeïnformeerde klantenservice en de grote aandacht voor detail.

Sportactiviteiten buitenshuis brengen mensen samen en geven een gevoel van saamhorigheid en vervulling in het leven. Wiggle heeft zich dan ook tot doel gesteld om zoveel mogelijk mensen te bereiken en de mogelijkheid te bieden om zich te verdiepen in de fietssport en de triatlon – omdat iedereen van de bovengenoemde voordelen zou moeten kunnen genieten in het leven!

Wiggle wil het soort online winkel zijn waarmee ze zelf als klant in zee zou gaan. Ze proberen zich daarom voortdurend in hun klanten te verplaatsen en doen ze hun best om het de klant naar de zin te maken.

Als voorbeeld de waanzinnige kortingen op wielen en wielensets van Wiggle.nl, op alle grote merken : kortingen tot méér dan 60%.

Op alle grote merken uit het gamma :  Campagnolo – DT Swiss – Easton – Fast Forward – Fulcrum – LifeLine – Mavic – Prime – Shimano – SRAM – Zipp

 

Ontdek de Wiggle-kortingen

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 […]

Ultegra_6800_line_up_R

Shimano groepen op een rijtje

Het kwaliteitsniveau van de Shimano groepen wordt aangegeven door de bekende productnamen.   Maar welke moeten we nu kiezen ?  We rangschikken ze voor u van de kwalitatiefste (en duurste) naar […]