‘t Is (eindelijk) weer koers

Op zaterdag 27 februari is het weer zover.  Het begin van de voorjaarsklassiekers 2021 met de Omloop het Nieuwsblad.

De data al in uw agenda gezet ?

 • Zaterdag 27 februari: Omloop het Nieuwsblad
 • Zondag 28 februari: Kuurne-Brussel-Kuurne
 • Zaterdag 6 maart: Strade Bianche
 • Zaterdag 20 maart: Milaan San Remo
 • Vrijdag 26 maart: E3 BinckBank Classic
 • Zondag 28 maart: Gent-Wevelgem
 • Woensdag 31 maart: Dwars door Vlaanderen
 • Zondag 4 april: Ronde van Vlaanderen
 • Woensdag 7 april: Scheldeprijs Schoten
 • Zondag 11 april: Parijs-Roubaix
 • Woensdag 14 april: Brabantse Pijl
 • Zondag 18 april: Amstel Gold Race
 • Woensdag 21 april: Waalse Pijl
 • Zondag 25 april: Luik-Bastenaken-Luik

 

#genieten #hetisweerkoers #voorjaarsklassiekers

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest gelezen

Onzichtbaar tracken van uw fiets

Er zijn verschillende soorten gps tracking volgsystemen op de markt die geïnstalleerd kunnen worden in of op een fiets om een verloren fiets terug te vinden. Schaf daarom een undercover track and trace systeem aan in de vorm van een lampje of staaf ingebouwd in het frame , het zadel of in het stuur. Doordat het […]

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 A.O.C.-wijnen: Chignin, Apremont, Jongieux en Mondeuse. De diversiteit en de kwaliteit van de wijnen zijn een afspiegeling van het unieke landschap in het hart van […]

Ultegra_6800_line_up_R

Shimano groepen op een rijtje

Het kwaliteitsniveau van de Shimano groepen wordt aangegeven door de bekende productnamen.   Maar welke moeten we nu kiezen ?  We rangschikken ze voor u van de kwalitatiefste (en duurste) naar de goedkopere.   Met welke derailleur rijd jij het liefst? 🙄 Posted by Shimano-Road on Montag, 5. März 2018   Shimano Dura Ace (Di2) Wie […]