Vliegtickets.nl

Vliegtickets.nl is aanbieder van vliegtickets in Nederland.  Met een compleet aanbod van wereldwijde vluchten, is Vliegtickets.nl een slimme keuze voor het vergelijken en vinden van goedkope vliegtickets.

Vliegtickets.nl toont niet alleen de standaard vliegticketprijzen, maar ook speciale onderhandelde prijzen en prijzen van low cost airlines.

Naast gebruiksgemak, kan je bij Vliegtickets.nl veilig boeken en betalen. De site is aangesloten bij ANVR, SGR, IATA en Thuiswinkel Waarborg én je kunt veilig en snel betalen met je creditcard.

Waarom kiezen voor Vliegtickets.nl?

  • Al sinds 1999 expert op het gebied van vliegtickets
  • Elke airline, elke bestemming
  • Gemakkelijk zoeken, vliegtickets vergelijken en boeken
  • Winnaar Beste Service Award 2017

 

Op zoek naar de beste ticket-deals ?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest gelezen

Onzichtbaar tracken van uw fiets

Er zijn verschillende soorten gps tracking volgsystemen op de markt die geïnstalleerd kunnen worden in of op een fiets om een verloren fiets terug te vinden. Schaf daarom een undercover track and trace systeem aan in de vorm van een lampje of staaf ingebouwd in het frame , het zadel of in het stuur. Doordat het […]

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 A.O.C.-wijnen: Chignin, Apremont, Jongieux en Mondeuse. De diversiteit en de kwaliteit van de wijnen zijn een afspiegeling van het unieke landschap in het hart van […]

Ultegra_6800_line_up_R

Shimano groepen op een rijtje

Het kwaliteitsniveau van de Shimano groepen wordt aangegeven door de bekende productnamen.   Maar welke moeten we nu kiezen ?  We rangschikken ze voor u van de kwalitatiefste (en duurste) naar de goedkopere.   Met welke derailleur rijd jij het liefst? 🙄 Posted by Shimano-Road on Montag, 5. März 2018   Shimano Dura Ace (Di2) Wie […]