Het optimale sportgewicht – Stephanie Scheirlynck

Wat is mijn optimale sportgewicht?

Sportief gewicht verliezen met een topsportdiëtiste, het recentste werk van Stephanie Scheirlynck.

Als sporter is het niet altijd eenvoudig om gewicht te verliezen. Een gewoon dieet beperkt je calorie-inname te sterk, waardoor je lichaam onvoldoende energie heeft om efficiënt te trainen en goed te herstellen na het sporten.

Wil je afvallen en tegelijkertijd je sportprestaties verbeteren, dan is Het optimale sportgewicht zeker iets voor jou. Topsportdiëtiste Stephanie Scheirlynck toont hoe je in zes stappen en aan de hand van 70 gerechten jouw optimale gewicht bereikt én behoudt in functie van jouw leeftijd, lichaamstype, sportief niveau en doelstellingen.

Stephanie Scheirlynck is topsportdiëtiste en werkt onder meer voor wielerteam Trek-Segafredo, voetbalploeg RSC Anderlecht, en tal van andere topsporters, waaronder Greg Van Avermaet, Wout Van Aert, Nafi Thiam en Jolien D’Hoore.

Vanuit haar ervaring weet ze heel goed welke voedingsstoffen sporters wanneer nodig hebben.

 

Nu verkrijgbaar bij Bol.com

 

 

Ontdek ook de andere boeiende uitgaven van Stephanie Scheirlynck :

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 […]

Ultegra_6800_line_up_R

Shimano groepen op een rijtje

Het kwaliteitsniveau van de Shimano groepen wordt aangegeven door de bekende productnamen.   Maar welke moeten we nu kiezen ?  We rangschikken ze voor u van de kwalitatiefste (en duurste) naar […]