Santini & Bobshop

Ontdek de passie van Bobshop voor Santini-kleding.

Santini SMS is een Italiaans merk van wielerkledij van het  bedrijf Santini Maglificio Sportivo. Dit bedrijf werd in 1965 opgericht door Pietro Santini. Het is gevestigd in Lallio.

Santini SMS is of was de kledingsponsor van een heel aantal professionele wielerploegen.  Het levert ook sedert 1993 de roze trui in de Giro d’Italia en de leiderstruien in rittenwedstrijden zoals de Tour Down Under en het Critérium du Dauphiné.

Santini is bovendien een sponsor van de UCI en van de wereldkampioenschappen wielrennen. De regenboogtrui die de wereldkampioen op het podium aantrekt is afkomstig van Santini SMS. Santini is ook de officiële leverancier van de leiderstruien in de UCI ProTour en de wereldbeker veldrijden.

Bij Bobshop kan je een uitgebreid assortiment van Santini artikelen terugvinden.  Denk hierbij niet alleen aan fietsshirts en fietsbroeken, maar ook accessoires zoals handschoenen, arm- en beenwarmers. En dit zowel voor dames als heren.

Ontdek het volledige Santini-aanbod.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 […]

Ultegra_6800_line_up_R

Shimano groepen op een rijtje

Het kwaliteitsniveau van de Shimano groepen wordt aangegeven door de bekende productnamen.   Maar welke moeten we nu kiezen ?  We rangschikken ze voor u van de kwalitatiefste (en duurste) naar […]