Nalini, uitstekende kwaliteit gekoppeld aan modern design

nalini_logoNalini, een merk van Moa Sport,  staat voor hoogwaardige wielerkleding uit Italië, dat steeds meer wieler- en mountainbikefans over de hele wereld overtuigt. Bij het brede assortiment aan fietsshirts, fietsbroeken, armstukken, overschoenen, fietsjassen, handschoenen, fietssokken, racebody’s etc zit er voor iedereen wel wat bij.
Of het nu om dames-, heren- of kinderkleding gaat, Nalini staat voor creatief, sportief design met modieuze kleuren zonder dat daarbij de hoge eisen aan functionaliteit en kwaliteit verloren gaan.

NALINI Shirt met korte mouwen Podio 2.0 zwart

NALINI Shirt met korte mouwen Podio 2.0 zwart

Nalini is opgericht in 1970 door de broers Vicenzo en Claudio Mantovani.  Sinds vele jaren wordt de teamuitrusting van diverse profteams (waaronder Cofidis) geproduceerd door Nalini. Dit is een bewijs van de duurzame kwaliteit en de hoge innovatiekracht van het merk. De samenwerking laat hen ook toe hun kledingproducten onder de zwaarste omstandigheden te testen en verder te ontwikkelen.

Met de kledinglijn „Nalini Basic“ biedt Nalini met een onverslaanbare prijs/kwaliteitsverhouding hoogwaardige wielerkleding met een tijdloos design voor een gunstige prijs. Vesten, fietssokken, fietsshirts, koersbroeken, beenstukken, fietsshirts met lange mouwen: stel zelf uw nieuwe wieleroutfit samen en profiteer van de gunstige prijs.

Wist u trouwens dat Nalini de producent is van de officiële Bianchi cycling wear ?

Bijzonder is dat Moa Sport alles in eigen beheer produceert  in hun eigen fabriek in Italië, op die manier kunnen ze de kwaliteit van hun kleding waarborgen.

Ontdek de collectie van 2019

Nalini, OOK UW FAVORIETE MERK ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 […]

Ultegra_6800_line_up_R

Shimano groepen op een rijtje

Het kwaliteitsniveau van de Shimano groepen wordt aangegeven door de bekende productnamen.   Maar welke moeten we nu kiezen ?  We rangschikken ze voor u van de kwalitatiefste (en duurste) naar […]