Nieuwe kledingcollecties 2019 – Bianchi Milano

BianchiMilano_logoBianchi Milano hoeven we aan niemand voor te stellen.  Het is al jaren een koploper op het gebied van wielerkledij.

Bianchi Milano Leggenda shirt

Bianchi Milano  – Leggenda Shirt

Bianchi Milano staat sinds 130 jaar garant voor Italiaanse creativiteit en innovatie in techniek en wielerkleding. Het succes van Bianchi Milano begint in 1885 met de productie van de eerste Bianchi Milano fiets. In de jaren 90 worden ontelbare wedstrijden op Bianchi Milano fietsen gewonnen. Ondanks de complete verwoesting van de fabriek in 1943 kon Bianchi Milano weer doorstarten en succesvol worden zodat het assortiment met wielerkleding werd uitgebreid.

Vandaag de dag is het merk een belangrijke speler op het gebied van innovatie en design en meer en meer wielrenners en mountainbikers raken overtuigd van de functionaliteit van de kleding.

Bobshop heeft een groot Bianchi Milano-assortiment voor dames en heren. De collectie omvat fietsbroeken, wielershirts, fietssokken, fietsmutsen, armstukken, beenstukken, kniestukken, tijdritkleding, fietshandschoenen, shirts met lange mouwen, koersbroeken en nog veel meer.

 

Laat u ook overtuigen 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 […]

Ultegra_6800_line_up_R

Shimano groepen op een rijtje

Het kwaliteitsniveau van de Shimano groepen wordt aangegeven door de bekende productnamen.   Maar welke moeten we nu kiezen ?  We rangschikken ze voor u van de kwalitatiefste (en duurste) naar […]