BBB Select XL Sunglasses

 • Gepolariseerde lenzen
 • 100 % UV bescherming
 • Full round lensvorm voor extra bescherming
 • Montuur met volledige rand
 • Wisselbaar lenzen systeem
 • Inclusief extra gele en transparante lenzen

Verkrijgbaar bij Wiggle

Deze BBB Select XL BSG-55XL sportbril heeft extra grote verwisselbare polycarbonaat lenzen. Alle lenzen zijn voorzien van speciaal airflow systeem en een anti-fog coating aan de binnenkant, zodat deze niet beslaan in vochtige omstandigheden.

De coating, die waterafstoted is, zorgt ervoor dat het water wegglijdt en niet in je gezichtveld blijft. De volledig ronde lensvorm geeft je optimale bescherming tegen zonlicht, stof en wind. De lenzen en het frame zijn vervaardigd uit vrijwel onbreekbaar materiaal en worden geleverd met een extra set transparante en gele lenzen.

Specificaties :

 • Sportbril met extra grote verwisselbare polycarbonaat lenzen
 • Alle lenzen voorzien van speciaal airflow systeem
 • Lenzen zijn voorzien van anti-fog coating
 • Waterafstotende coating op de lens zodat het water er vanaf glijdt
 • Volledig ronde lensvorm biedt optimale bescherming tegen zonlicht, stof en wind
 • 100% UV-bescherming
 • Hoogwaardig Grilamid-montuur met instelbaar rubberen neusbrug
 • Vervangbaar neusbrugje
 • Inclusief gele en transparante lens
 • Ontworpen voor de mannelijke pasvorm
 • Voorzien van Smoke lenzen
 • Kleur: Mat Zwart
 • Andere beschikbare kleuren : Felgroen, Oranje, Zwart-Rood
 • Wordt geleverd met opbergcase

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen

2913_VAE_sur_la_route_de_la_Confession©Eric BEALLET_bewerkt

Volop genieten van een e-bikevakantie in de Oisans voor iedereen

Col beklimmen met de e-bike voor iedereen, aan de voet van Alpe d’Huez. Het zou een heel andere fietsvakantie in de Alpen worden voor Greet en Mark. Ze zouden het een eerste keer uitproberen om samen de cols op te fietsen.     Niet zo vanzelfsprekend, want Greet huivert van klimmen. Het is echt niet […]

Cadeaubons, een stressloze oplossing

Niet vanzelfsprekend, een kerst- of eindejaarscadeau kopen voor één van uw favoriete wielerfanaten. Wie een stukje fietsplezier of fietscomfort cadeau wil doen, kan bij verschillende sites terecht. Je kiest het bedrag dat je cadeau wilt geven, en vervolgens maak je een keuze voor één van de sites.

Onzichtbaar tracken van uw fiets

Er zijn verschillende soorten gps tracking volgsystemen op de markt die geïnstalleerd kunnen worden in of op een fiets om een verloren fiets terug te vinden. Schaf daarom een undercover track and trace systeem aan in de vorm van een lampje of staaf ingebouwd in het frame , het zadel of in het stuur. Doordat het […]

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 A.O.C.-wijnen: Chignin, Apremont, Jongieux en Mondeuse. De diversiteit en de kwaliteit van de wijnen zijn een afspiegeling van het unieke landschap in het hart van […]

Welk verzet kiezen ?

Samen met de makkers op fietsvakantie, een reeks cols beklimmen en ‘s avonds stoere verhalen vertellen over hoge pieken en diepe dalen: heerlijk is dat. zelf ben je mentaal en fysiek helemaal klaar voor zo’n avontuur in de bergen. Maar wat moet er aan de fiets gebeuren? En vooral: met welke versnellingen ga je de […]