dhb Blok GLOW fietstrui voor dames (korte mouwen)

 • Frisse opdruk
 • Uitstekende prijs/kwaliteitverhouding
 • Natuurlijke afvoer van zweet

Verkrijgbaar bij Wiggle

dhb is het huismerk van  Wiggle. dhb levert prima kwaliteit, mooie designs en een opvallende stijl voor een aantrekkelijke prijs.

dhb heeft hun “Blok” serie vernieuwd met nieuw design en extra ventilerende zijpanelen. De kleding van dhb is verrassend leuk en veelvuldig verkrijgbaar via Wiggle. De letters dhb komen van de makers Dall, Harvey en Bolwell. De shirts worden in Engeland ontworpen en getest.

dhb werkt samen met Alvanon – marktleider op het gebied van het in kaart brengen van afmetingen en verhoudingen van het menselijk lichaam. Door middel van duizenden 3D scans en demografische statistieken is Alvanon in staat om mannequins met algemene, correcte afmetingen te maken die bij de gekozen doelgroep passen. dhb heeft er alle vertrouwen in dat het samenwerkingsverband met deze gekwalificeerde partner ervoor zal zorgen dat al hun klanten tevreden zijn met de maatvoering van dhb kleding.

 

Productspecificaties :

 • 100% polyester
 • Natuurlijke afvoer van zweet
 • Zijpanden en okselstukken van netstof
 • Antibacteriële behandelde stof
 • Drie verticale zakken op de rug
 • Veilige ritszak voor waardevolle eigendommen
 • Silicone op het rugboord tegen het opkruipen
 • Lange YKK rits
 • UPF 30+

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen

2913_VAE_sur_la_route_de_la_Confession©Eric BEALLET_bewerkt

Volop genieten van een e-bikevakantie in de Oisans voor iedereen

Col beklimmen met de e-bike voor iedereen, aan de voet van Alpe d’Huez. Het zou een heel andere fietsvakantie in de Alpen worden voor Greet en Mark. Ze zouden het een eerste keer uitproberen om samen de cols op te fietsen.     Niet zo vanzelfsprekend, want Greet huivert van klimmen. Het is echt niet […]

Cadeaubons, een stressloze oplossing

Niet vanzelfsprekend, een kerst- of eindejaarscadeau kopen voor één van uw favoriete wielerfanaten. Wie een stukje fietsplezier of fietscomfort cadeau wil doen, kan bij verschillende sites terecht. Je kiest het bedrag dat je cadeau wilt geven, en vervolgens maak je een keuze voor één van de sites.

Onzichtbaar tracken van uw fiets

Er zijn verschillende soorten gps tracking volgsystemen op de markt die geïnstalleerd kunnen worden in of op een fiets om een verloren fiets terug te vinden. Schaf daarom een undercover track and trace systeem aan in de vorm van een lampje of staaf ingebouwd in het frame , het zadel of in het stuur. Doordat het […]

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 A.O.C.-wijnen: Chignin, Apremont, Jongieux en Mondeuse. De diversiteit en de kwaliteit van de wijnen zijn een afspiegeling van het unieke landschap in het hart van […]

Welk verzet kiezen ?

Samen met de makkers op fietsvakantie, een reeks cols beklimmen en ‘s avonds stoere verhalen vertellen over hoge pieken en diepe dalen: heerlijk is dat. zelf ben je mentaal en fysiek helemaal klaar voor zo’n avontuur in de bergen. Maar wat moet er aan de fiets gebeuren? En vooral: met welke versnellingen ga je de […]