Tacx Neo 2T Smart T2875

Zowel het geluid als vibraties zijn tot een minimum beperkt

Accurate analyse van  de positie en het geleverde vermogen van je linker- en rechterbeen, via de software naar keuze

Sterk verbeterd rijgevoel tijdens klimmen en sprinten

Maximale weerstand van 2200 watt

Maximaal hellingspercentage van 25%

Steekas adapters voor 142x12mm en 148x12mm zijn standaard meegeleverd, evenals adapters voor Quick Release

Beschikt over zowel het ANT+ FE-C protocol, Bluetooth Smart als Bluetooth FTMS protocol voor de koppeling met andere apparaten en trainingssoftware zoals Zwift

Nu verkrijgbaar bij Van Eyck Sport

Tacx Neo 2T Smart

Ontdek nu de Tacx Neo 2T Smart T2875, de verbeterde versie van zijn voorganger. Met zijn nieuw ontworpen motor zorgt hij voor een beter fietsgevoel tijdens beklimmingen en sprints. De Neo 2T is stiller dan ooit door de interne componenten opnieuw te ontwerpen.

Er werd meer koppel gegeven aan de motor van de Neo 2T zodat er hogere weerstandniveaus en konden bereikt worden. Hellingshoeken tot 25% en sprints tot 2200W kunnen zonder moeite bereikt worden.

De unieke features zoals de Road Feel, dynamische inertie of downhill simulation zijn uiteraard op deze nieuwe Neo nog steeds aanwezig. De Isokinetic en Isotonic modus zorgt ervoor dat je kan trainen voor een gelijkmatige pedaalslag, maar ook om kracht op te bouwen in deze slag.

De nieuwe Neo is uitgerust met een linker en rechter detectiesensor die nauwkeurig de exacte positie van beide benen meet. De ANT+ Cycling Dynamics zorgen ervoor dat je jouw pedaalslag kan analyseren met software van derden zoals een Garmin. Met de pedaalslaganalyse kan je dus je vermogen en fietsprestaties verbeteren met uw favoriete software.

Deze trainer werd onderhoudsvrij ontworpen en is ook de enige die zonder kalibratieproces werkt in tegenstelling tot vele andere fietstrainers. Je vermogen wordt met ongelooflijke precisie gemeten zodat je gegevens niet meer dan 1% afwijken.

Slimme elektronica zorgt ervoor dat je ook stand-alone kan trainen zonder enige verbinding met software. Deze trainer vereist geen netstroom aangezien hij zijn eigen energie genereert door middel van jouw beweging. Perfecte partner om los te rijden of op te warmen voor de wedstrijd.

Specificaties :

  • Interactieve Smart direct drive met motorrem
  • Max. vermogen: 2200 Watt
  • Maximale hellingsgraad: 25%
  • Vliegwiel: Virtueel (maakt het mogelijk de massatraagheid aan te passen aan de omstandigheden zoals snelheid, helling en gewicht)
  • Massatraagheid: Variabel tot 125 kg
  • Gewicht: 21,5 kg
  • Draadloze communicatie: ANT+ FE C, Bluetooth
  • Output: Cadans, vermogen en snelheid
  • Compatibel met de meeste fietsen , enkel voor 135×10 en 135×12 heb je een extra adapter nodig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen

Fred Rompelberg_Fietsvakantie in de Alpen

Fred Rompelberg Bicycle Holidays nu ook in de Franse Alpen

Langzaam maar zeker gaan de grenzen open en kunnen we weer opnieuw beginnen dromen. Reizen binnen Europa – Update Fred Rompelberg Bicycle Holidays heeft de laatste maanden niet stilgezeten en heeft zijn succesvolle formule vanuit Mallorca gekopieerd naar de Franse Alpen. met het gekende recept … Een onvergetelijke fietsvakantie in het hooggebergte van de Franse […]

Onzichtbaar tracken van uw fiets

Er zijn verschillende soorten gps tracking volgsystemen op de markt die geïnstalleerd kunnen worden in of op een fiets om een verloren fiets terug te vinden. Schaf daarom een undercover track and trace systeem aan in de vorm van een lampje of staaf ingebouwd in het frame , het zadel of in het stuur. Doordat het […]

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 A.O.C.-wijnen: Chignin, Apremont, Jongieux en Mondeuse. De diversiteit en de kwaliteit van de wijnen zijn een afspiegeling van het unieke landschap in het hart van […]

Ultegra_6800_line_up_R

Shimano groepen op een rijtje

Het kwaliteitsniveau van de Shimano groepen wordt aangegeven door de bekende productnamen.   Maar welke moeten we nu kiezen ?  We rangschikken ze voor u van de kwalitatiefste (en duurste) naar de goedkopere.   Met welke derailleur rijd jij het liefst? 🙄 Posted by Shimano-Road on Montag, 5. März 2018   Shimano Dura Ace (Di2) Wie […]