Genieten in Chalet Auris

L’Oisans heeft heel wat méér te bieden dan enkel Alpe d’Huez of de Col de Sarenne. Er zijn nog heel wat verborgen pareltjes.

Een verblijf in de Chalet Auris in Auris, La Balme bij Frédéric en Anne is ideaal om heel wat van die geheimpjes van de streek te ontdekken.

“Genieten in een chalet d’hôtes, dat is het comfort van hotel-service, in de gezellige sfeer van een chalet. “

 

Je kan kiezen voor een begeleide tocht met één van de gediplomeerde fietsinstructeurs die de Oisans rijk is, zoals Frédéric. Hij kan u alles leren over de fauna, flora van de regio.  Of over het historische pad dat de bergen hebben afgelegd, ook daar kan Frédéric u alles over vertellen.  Zonder twijfel zal je met hem fietsroutes ontdekken die toch wel een omweg waard zijn!

Terug in de accommodatie, in een comfortabel chalet, in het hart van een klein gehucht, is het Anne die kookt om haar gasten te trakteren op gezonde gerechten, geschikt voor fietsers, gemaakt van groenten uit de tuin. Als kers op de taart leren we zelfs hoe we energierepen kunnen maken voor de kilometers van de volgende dag !

 

Chalet Auris

 

alpesishere

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 […]

Ultegra_6800_line_up_R

Shimano groepen op een rijtje

Het kwaliteitsniveau van de Shimano groepen wordt aangegeven door de bekende productnamen.   Maar welke moeten we nu kiezen ?  We rangschikken ze voor u van de kwalitatiefste (en duurste) naar […]