KICKR V5, de nieuwe turbo smarttrainer van Wahoo

 • vrijwel stil vliegwiel
 • nauwkeurige meting
 • compatibel met moderne fietsapps
 • automatische kalibratie
 • AXIS-voettechnologie

Schaf hem nu aan, gratis verzending mogelijk

Indoor cycling is nog nooit zo populair geweest en producenten van de smarttrainers zijn uiteraard niet blijven stilzitten.

Deze smarttrainer van Wahoo is ontworpen voor de ultieme indoor cycling-ervaring.  Hij beschikt over een vrijwel stil vliegwiel en meet snelheid, afstand, kracht en cadans met de grootste nauwkeurigheid. Ook is deze smarttrainer ontwikkeld en getest door ‘s werelds meest veeleisende topsporters om ervoor te zorgen dat prestaties en duurzaamheid meer voldoening geven dan ooit tevoren.

KICKR V5 automatische kalibratie

De KICKR V5 is voorzien van automatische kalibratie, waardoor je geen spin-downs meer hoeft uit te voeren tijdens het trainen. De KICKR voert nu periodiek spin-downs uit terwijl je fietst met een fietsweerstand tot 2000 watt. Bovendien registreert deze trainer vitale fietsgegevens met een nauwkeurigheid van +/- 1% en is hij compatibel met je favoriete fiets-app zoals Zwift.

Wahoo AXIS-voeten voor realistische bewegingen

De AXIS-voettechnologie geeft deze KICKR V5-trainer de meest dynamische en realistische fietservaring zonder dat je de deur uit hoeft. Het AXIS-systeem bootst het momentum van het buiten rijden na wanneer je opstaat om te klimmen of om te sprinten.Het AXIS-systeem biedt 5 ° zijwaartse beweging en consistente beweging terwijl je de kracht lager zet. Bovendien wordt deze trainer geleverd met drie variaties van AXIS-voeten met een verschillende stijfheid. U kan hiermee de smarttrainer aanpassen aan uw rijstijl en persoonlijke voorkeur.

Ontwikkeld en geoptimaliseerd voor de beste prestaties in zijn klasse

Deze smarttrainer is veelvuldig getest door atleten en biedt nauwkeurigheid en duurzaamheid op World Tour-niveau. Het biedt de beste prestaties in zijn klasse en registreert essentiële fietsgegevens om te voldoen aan de eisen van de krachtigste en meest ambitieuze fietsers. Dit betekent dat je het meeste uit elke trainingssessie zult halen en indoor cycling en topprestaties op zijn best zult ervaren. Indoor cycling is nog nooit zo populair geweest.

Compatibel met moderne fietsapps

De Wahoo KICKR V5 Smart Turbo Trainer is toekomstbestendig en klaar voor de eisen van moderne wegrace-trainingen. Om dit te bereiken, heeft het een poort aan de achterkant van het apparaat om extra accessoires te ondersteunen en geeft het u het vertrouwen in de compatibiliteit met toekomstige upgrades. Bovendien werkt deze uitzonderlijke trainer perfect samen met moderne computer- / smartphonesoftware en online fietsplatforms.

Technologieën:

Automatische spin-down:
De automatische kalibratie van de KICKR V5 maakt de behoefte aan de normale spin-down-functionaliteit overbodig, in plaats daarvan kalibreert het de KICKR continu tijdens een rit zodat je vermogensnauwkeurigheid altijd correct is. Hoe werkt dit? – De Wahoo KICKR V5 bewaakt continu de prestaties en detecteert het uitrollen. Wanneer de KICKR uitloopt, kan hij de weerstand in het systeem meten, waardoor hij opnieuw kan kalibreren.  Een regelmatige spin-down is niet langer nodig omdat de automatische kalibratie altijd aan staat. De nieuwe KICKR behaalt een betere vermogensnauwkeurigheid van 1% door de toevoeging van de nieuwe automatische kalibratiefunctie.

AS-voeten:
De buitenste pootjes zijn aanpasbaar en zeer eenvoudig aan te passen. Met de 3 verschillende maat doppen voor de stempelpoten, schroeft u eenvoudig de voeten van de KICKR los, verwijdert u de borgring, verwijdert u de bout en eerder geplaatste dop en vervangt u deze door de andere dop naar keuze (stijve doppen, middelste doppen ( standaard geïnstalleerd), easy caps). Bovendien maken ze 1 tot 5 graden zijwaartse beweging mogelijk en zijn ze volledig compatibel met het CLIMB-systeem (apart verkrijgbaar). En ze bieden nog steeds dezelfde zij-aan-zij beweging met of zonder de CLIMB aangesloten op uw fiets.

Technische specificaties :

 • Max. Vermogen: 2200 watt
 • Nauwkeurigheid: +/- 1%
 • Max. helling: 20%
 • Connectiviteit: Bluetooth, ANT +. FE-C
 • Softwarecompatibiliteit: Apple IOS, Android, Windows
 • Compatibiliteit met Cycle Training App: Fulgaz, Kinomap, RGT, Rouvy, Trainerroad en Zwift
  Cycle GPS App-compatibiliteit: Sufferfest, Element GPS
 • Compatibiliteit met achterwielen: Road: 24 “, 650c, 700c; MTB: 24”, 26 “, 650b (27,5”), 29 “
 • Cassette: 11-speed SRAM / Shimano 11-28T (inbegrepen)
 • Compatibel met Wahoo CLIMB en HEADWIND (apart verkrijgbaar)
 • Weerstand: magnetisch
 • Bluetooth ingeschakeld: Ja
 • Ant + Compatibel: Ja

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 […]

Ultegra_6800_line_up_R

Shimano groepen op een rijtje

Het kwaliteitsniveau van de Shimano groepen wordt aangegeven door de bekende productnamen.   Maar welke moeten we nu kiezen ?  We rangschikken ze voor u van de kwalitatiefste (en duurste) naar […]