Stedman T-shirt Wielrennen | Alpe d’Huez

Stedman Alpe d'HuezOntdek dit leuke t-shirt van Alpe d’Huez, de mythische berg.

Alpe d’Huez, ‘De Nederlandse Berg’, dé Alpen reus met een roemrucht verleden in de Tour de France. 21 haarspeldbochten die in het geheugen van iedere wielerliefhebber staan gegrift. Acht maal kwam een Nederlander in de Tour als eerste boven, waarbij de laatste keer Gert-Jan Theunisse was in 1989. Marco ‘Il Pirata’ Pantani klokte in 1995 de snelste beklimming tot nu; 37 minuten en 50 seconden.

En waarschijnlijk op uw bucket list. Of kan u het aantal keer dat u hem beklommen hebt niet meer tellen.

Productspecificaties :

  • Merk : Stedman
  • Materiaal : 100% katoen
  • OCS certified organic; V-neck
  • Bedrukking: zeefdruk van een zeer hoogwaardige kwaliteit
  • Pasvorm: normaal – classic – comfort

 

 

Bestel nu bij Bol.com

Gratis verzending

 


 

Bekijk ook de andere t-shirts van Stedman uit hetzelfde gamma :

 

Hors Categorie Stedman

T-Shirt Stedman – Hors Categorie

Velosoof Stedman

T-Shirt Stedman – Velosoof

Kapelmuur Stedman

T-Shirt Stedman – Kapelmuur

Bergkoning Stedman

T-Shirt Stedman – Bergkoning

Flandrien Stedman

T-Shirt Stedman – Flandrien

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest gelezen

Onzichtbaar tracken van uw fiets

Er zijn verschillende soorten gps tracking volgsystemen op de markt die geïnstalleerd kunnen worden in of op een fiets om een verloren fiets terug te vinden. Schaf daarom een undercover track and trace systeem aan in de vorm van een lampje of staaf ingebouwd in het frame , het zadel of in het stuur. Doordat het […]

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 A.O.C.-wijnen: Chignin, Apremont, Jongieux en Mondeuse. De diversiteit en de kwaliteit van de wijnen zijn een afspiegeling van het unieke landschap in het hart van […]

Ultegra_6800_line_up_R

Shimano groepen op een rijtje

Het kwaliteitsniveau van de Shimano groepen wordt aangegeven door de bekende productnamen.   Maar welke moeten we nu kiezen ?  We rangschikken ze voor u van de kwalitatiefste (en duurste) naar de goedkopere.   Met welke derailleur rijd jij het liefst? 🙄 Posted by Shimano-Road on Montag, 5. März 2018   Shimano Dura Ace (Di2) Wie […]