NIEUW – ‘Ain’t no Mountain High Enough’ – kledingslijn

NIEUW  Eigen FietsenInDeAlpen collectie. Met heel veel trots stellen wij u onze eigen kledingslijn ‘Ain’t no Mountain High Enough’ voor.

 

‘Ain’t no Mountain High Enough’ is een knipoog naar de gedreven fietser, maar met een ruimere betekenis.  In een samenwerking met Vestiaire Officiel zijn wij er in geslaagd een mooi en comfortabel casual kledingsaanbod samen te stellen.

 

De kleding-collectie werd samengesteld in samenwerking met Vestiaire Officiel met het oog op efficiënte logistiek, aandacht voor het milieu en de ecologische voetafdruk en vooral op kwalitatieve producten.

 

 

Ontdek NU de volledige kledingslijn

 

Oldschool College Jas - Wine-Oxford GreyEenvoudig bestellen

Vestiaire Official staat garant voor efficiënte en kwalitatieve levering.   Vestiaire Officiel werkt bovendien niet vanuit een voorraad, alles wordt op bestelling en op maat georganiseerd.  Zo zijn er geen eindeloos ongebruikte voorraden waardoor de druk op ons milieu en onze omgeving toch iets verlicht wordt.  Bovendien bewaken de leveranciers van Vestiaire Officiel de ecologische voetafdruk van hun producten.

Eindejaarsgeschenk

Nog op zoek naar geschenkideeën voor kerst- of eindjaar ?  Zoek niet verder, kies één van de kledingstukken, wat vindt u van de kleuren ? Zowel voor dames, heren als kinderen.  U kan uw bestelling bovendien ook laten verpakken in een mooie geschenkverpakking.  Uw bestelling  wordt netjes bij u thuis geleverd.

 

Geen berg is ons te hoog !

 

Dubbele betekenis

Vandaag de dag heeft ‘Ain’t no mountain high enough’ een dubbele betekenis :

Enerzijds verwijst het naar de ambitie van elke wielrenner. Heel wat wielerfanaten hebben een berg op hun bucketlist staan die ze eens in hun leven willen beklimmen. Dat kan zijn omdat ze hun idolen de berg hebben zien opstormen tijdens een grote ronde of omdat ze er straffe verhalen over gehoord hebben. Waarom maakt niet uit, maar ze willen hem beklimmen. Het is een levensdoel.

Sommige fietsers maken er zelfs een doel van om zoveel mogelijk cols in hun leven te beklimmen.  De volgende uitdaging is verder en hoger, ‘Been there, done that’ en hop verder naar de volgende extremere uitdaging.

Maar vandaag leven we in een andere realiteit. De coronapandemie, en de maatrelen die genomen zijn om deze in te dammen, hebben impact op de gehele samenleving. Denk aan deelname aan werk of onderwijs, sociale contacten, vrijetijdsbesteding of het gebruik van zorg. Vooral de jeugd heeft het zwaar te verduren.  Maar samen kunnen we ook deze horde nemen.

 

NIEUWSGIERIG ? ONTDEK NU !

Ain't no Mountain High Enough

 

Vestiaire Officiel Benelux

FietsenInDeAlpen verdeelt het concept en de producten van Vestiaire Officiel in België en Nederland.  Wij zijn hierover erg trots.  Vooral omdat we een oplossing kunnen bieden aan alle sportclubs, verenigingen en bedrijven die het nu niet makkelijk hebben en toch een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Wil u hierover méér weten ?

Pet fidaMok White fida

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 […]

Ultegra_6800_line_up_R

Shimano groepen op een rijtje

Het kwaliteitsniveau van de Shimano groepen wordt aangegeven door de bekende productnamen.   Maar welke moeten we nu kiezen ?  We rangschikken ze voor u van de kwalitatiefste (en duurste) naar […]