BLACK (BIKE) FRIDAY – 25/11/2021

Fietsenindealpen.com verzamelt voor u de beste en meest interessante BLACK FRIDAY DEALS.

Dagelijks wordt dit aanbod bijgewerkt tot 25/11.

 

Banden & wielen van topmerken aan sterk gereduceerde prijzen

Kortingen op alle types kledij tot 40%. Nu bij Wiggle !

Voordeelpakketten Sportvoeding – Voedingssuppelment stevig afgeprijsd !

Fietscomputers en -accessoires tot -47% Black Friday-korting

Het complete assortiment aan kortingen tot 30%. Nu bij Bobshop.

FIDA black friday Jackets

Fietsjacks afgeprijsd tot – 40% bij Bobshop.com

Fietsschoenen

Kortingen tot -30% bij Bobshop. Topmerken !

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest gelezen

Onzichtbaar tracken van uw fiets

Er zijn verschillende soorten gps tracking volgsystemen op de markt die geïnstalleerd kunnen worden in of op een fiets om een verloren fiets terug te vinden. Schaf daarom een undercover track and trace systeem aan in de vorm van een lampje of staaf ingebouwd in het frame , het zadel of in het stuur. Doordat het […]

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 A.O.C.-wijnen: Chignin, Apremont, Jongieux en Mondeuse. De diversiteit en de kwaliteit van de wijnen zijn een afspiegeling van het unieke landschap in het hart van […]

Ultegra_6800_line_up_R

Shimano groepen op een rijtje

Het kwaliteitsniveau van de Shimano groepen wordt aangegeven door de bekende productnamen.   Maar welke moeten we nu kiezen ?  We rangschikken ze voor u van de kwalitatiefste (en duurste) naar de goedkopere.   Met welke derailleur rijd jij het liefst? 🙄 Posted by Shimano-Road on Montag, 5. März 2018   Shimano Dura Ace (Di2) Wie […]