Koersplaat – uw trofee aan de muur

Een fietser is ijdel, of hij/zij het nu erkent of niet.  Wielrenners worden zelfs beschouwd als de meest ijdele sporters die er bestaan.

De fiets is zijn/haar baby.  Niet alleen moet dit het perfecte model, liefst van een topmerk, zijn en moet men ermee gezien kunnen worden.  De fiets lijkt de sociale status wel te verhogen.  En dan is er die overdreven zorg die kan leiden tot een uit de hand lopende poetsdrang.  Op hotel als eens durven vragen of de fiets niet mee op de kamer mag genomen worden, is ook geen uitzondering.

Vaak is een fervent fietser ook op zoek naar de ideale match, zowel in kleding, als in materiaal.  Een bidonhouder die niet past met de rest van het kader, dan kan gewoon niet !  De witte koersbroek-keuze van Mathieu van der Poel werd zelfs het onderwerp van menig discussie : not done volgens de ongeschreven wieleretiquette !

De ijdele fietser heeft veel foto’s van zichzelf op de fiets. Wat is nou cooler dan een heroïsche foto thuis aan de muur. Liever nog verspreidt hij die op sociale media om te kunnen pronken met zijn sportieve prestaties op social media.  Zo ontstond er zelfs fraude op Strava van fietsers die een steile helling op reden met de auto en dit registreerden als een fietsprestatie, gewoon om te kunnen opscheppen en badges te kunnen verzamelen. Op basis van een controle op de combinatie van hartslag- en inspanningsfactoren heeft Strava die valsspelers kunnen ontmaskeren.

En bij straffe prestaties hoort een trofee, een blijvende herinnering aan die ene heroïsche tocht of klim.

Check hier eens de mooie en originele posters Koersplaat.nl.  Jouw rondje of jouw col zit er waarschijnlijk wel tussen. Verkrijgbaar in 3 formaten, met een keuze uit verschillende achtergrondkleuren.

Zit jouw toertocht er niet tussen of wil je jouw poster personaliseren met jouw tekst of zelfs met jouw straffe strava-tocht, geen paniek !  Het volstaat om jouw Strava-link of gpx-file te uploaden en u ontvangt uw eigen unieke koersplaat.

En als toemaatje :  Schaf nu uw koersplaat aan en ontvang 10 % korting.  U hoeft enkel de promocode ‘fietsenindealpen’ in te geven bij uw bestelling.

 

Kies nu jouw koersplaat

 

Passo dello Stelvio Persoonlijke Koersplaat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 […]

Ultegra_6800_line_up_R

Shimano groepen op een rijtje

Het kwaliteitsniveau van de Shimano groepen wordt aangegeven door de bekende productnamen.   Maar welke moeten we nu kiezen ?  We rangschikken ze voor u van de kwalitatiefste (en duurste) naar […]