4 scenario’s op tafel voor de Lepape Marmotte Alpes 2021

In Frankrijk is de situatie nog steeds erg gespannen. Uiteraard volgt de organisatie van de LEPAPE Marmotte Granfondo Alpes de stand van zaken op de voet.   “Er is echter nog geen enkele beslissing genomen”, zo meldt ons de organisatie.

Met nog twee en een halve maand te gaan, worden momenteel 4 scenario’s bestudeerd:

1. De LEPAPE Marmotte Alpes wordt een testevenement dat het mogelijk zou maken om een ​​wetenschappelijk experiment uit te voeren, zoals de testconcerten en -conferenties die nu in menig land worden georganiseerd..

2. De overheid staat de organisatie van de LEPAPE Marmotte Alpes toe met een beperkt aantal deelnemers.

3. De LEPAPE Marmotte Alpes wordt uitgesteld tot een latere datum in 2021, een scenario in studie maar complex gezien het schema voor het tweede semester. De alternatieve datum van 2021 zou 4 september 2021 zijn.

4. La Marmotte Alpes wordt uitgesteld tot 2022.

De organisatie verzekert ons dat er actief wordt gewerkt op alle 4 de scenario’s. In de eerste helft van mei moet er een beslissing vallen.  Vanzelfsprekend is de feedback van de overheid hierin doorslaggevend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 […]

Ultegra_6800_line_up_R

Shimano groepen op een rijtje

Het kwaliteitsniveau van de Shimano groepen wordt aangegeven door de bekende productnamen.   Maar welke moeten we nu kiezen ?  We rangschikken ze voor u van de kwalitatiefste (en duurste) naar […]