Vernieuwde plannen voor Bike Motion ’21

Drie dagen fietsplezier & inspiratie in het najaar.

Met een nieuw concept en een sterke campagne richt deze editie van Bike Motion in het najaar zich volledig op de sportieve fietser.  Een sterk inhoudelijk programma, een veelzijdige beursvloer en – naar verwachting – 30.000 fietsliefhebbers zullen zich het laatste weekend van 29,30 en 31 oktober 2021 verzamelen in de Jaarbeurs in Utrecht.

Het vernieuwde concept vindt weer in het najaar plaats, nadat de beurs een paar jaar in het voorjaar is doorgegaan. Men ontkoppelt hiermee weer van de Fiets & Wandelbeurs en de E-bike Experience waardoor de focus helder ligt op de sportieve fietser.

Op de beursvloer vind je de meeste merken, de nieuwste modellen en de tofste fietsgadgets uit de fietswereld. Bekijk, voel en test jouw toekomstige racefiets, (e)-mountainbike, crosser of gravelbike. Met de actieve belofte #elevateyourride staat BM21 voor méér dan alleen een ambitieuze beursvloer. De combinatie van merken, trends, innovaties, kennissessies, technieken, goede informatie en goede aanbiedingen, zorgen dat fietsers naar huis gaan met een boost in ambitie en passie voor het fietsen.

In het nieuwe concept zoekt de beursorganisatie vaker contact op met de fietser. Drie keer met een digitaal event en één keer met het fysieke event in het najaar. Half juni zal het eerste digitale event zijn, waarin we een vooruitblik kunnen verwachten van wat er in oktober allemaal te zien is in Jaarbeurs Utrecht.

Weer iets om naar uit te kijken !

#BM21 #bikemotion #ziejedaar #elevateyourride

Bekijk de aftermovie van de 2019-editie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen

IsèreZomer2021_Win

Win een topverblijf in de Oisans ! Waag nu uw kans !

We hebben er lang naar uitgekeken, gelukkig zijn er versoepelingen en kunnen we opnieuw gaan reizen. Eindelijk kunnen we onze ‘bucket-list’ van fiets-challenges weer bovenhalen en beginnen plannen. Een zetje nodig ?  Hier heb je er ééntje richting de Franse Alpen … Wat kan u winnen ? Een gratis verblijf in Auberge La Douce Montagne […]

Koersplaat – uw trofee aan de muur

Een fietser is ijdel, of hij/zij het nu erkent of niet.  Wielrenners worden zelfs beschouwd als de meest ijdele sporters die er bestaan. De fiets is zijn/haar baby.  Niet alleen moet dit het perfecte model, liefst van een topmerk, zijn en moet men ermee gezien kunnen worden.  De fiets lijkt de sociale status wel te […]

Onzichtbaar tracken van uw fiets

Er zijn verschillende soorten gps tracking volgsystemen op de markt die geïnstalleerd kunnen worden in of op een fiets om een verloren fiets terug te vinden. Schaf daarom een undercover track and trace systeem aan in de vorm van een lampje of staaf ingebouwd in het frame , het zadel of in het stuur. Doordat het […]

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 A.O.C.-wijnen: Chignin, Apremont, Jongieux en Mondeuse. De diversiteit en de kwaliteit van de wijnen zijn een afspiegeling van het unieke landschap in het hart van […]

Ultegra_6800_line_up_R

Shimano groepen op een rijtje

Het kwaliteitsniveau van de Shimano groepen wordt aangegeven door de bekende productnamen.   Maar welke moeten we nu kiezen ?  We rangschikken ze voor u van de kwalitatiefste (en duurste) naar de goedkopere.   Met welke derailleur rijd jij het liefst? 🙄 Posted by Shimano-Road on Montag, 5. März 2018   Shimano Dura Ace (Di2) Wie […]