Castelli Graffiti Pro Light Wind Cycling Vest

 • zeer origineel design
 • lichtgewicht
 • lage luchtdoorlatendheid om wind te blokkeren
 • toch ademend vermogen

Nu beschikbaar bij Wiggle

De Castelli Graffiti Pro Light Wind fietsvest weegt nauwelijks 66 gram, en toch voorkomt het met zijn strak geweven voorkant dat de koude effecten van snelle afdalingen en een temperatuurdaling je fietsritme verstoren.

Als je van een beetje kleur houdt tijdens het fietsen, dan kun je niet fout gaan met deze speciale serie Castelli Graffiti-kledingstukken. Je moet het op zijn minst een ‘innovatief’ design noemen.  Het heeft iets van street-art met pop-out kleuren.  Hiermee ga je zeker gezien worden.

Verbazingwekkend licht

Of het nu gaat om een ​​rit in de vroege ochtend in de zomer of een vlotte, snelle afdaling in de Alpen, de Graffiti Pro Light Wind-fietsvest is precies goed om aan te trekken om de kou te weren. De geweven voorkant heeft een lage luchtdoorlatendheid, waardoor je kern beschermd wordt tegen koude wind.

Ondanks de uitstekende bescherming tegen de wind, is er voldoende van ademend vermogen. Een achterkant van mesh laat zweet gemakkelijk verdampen, zodat je droog en comfortabel blijft, zelfs als het tempo hoog is. En als u extra ventilatie nodig heeft, kunt u met de YKK® Vislon®-ritssluiting de luchtstroom naar uw lichaam gemakkelijk regelen.

 

Productkenmerken :

 • Gedrukte geweven voorkant en schouders met lage luchtdoorlatendheid om wind te blokkeren en toch ademend te blijven
 • Mesh achterkant voor volledig ademend vermogen
 • YKK® Vislon®-ritssluiting voor eenvoudig openen en sluiten
 • Reflecterende bies op de oksel en taille
 • Gewicht: 66 gram 
 • Aanbevolen temperatuurbereik: 14 tot 20 graden Celsius
 • Stof : 100% Polyester

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen

IsèreZomer2021_Win

Win een topverblijf in de Oisans ! Waag nu uw kans !

We hebben er lang naar uitgekeken, gelukkig zijn er versoepelingen en kunnen we opnieuw gaan reizen. Eindelijk kunnen we onze ‘bucket-list’ van fiets-challenges weer bovenhalen en beginnen plannen. Een zetje nodig ?  Hier heb je er ééntje richting de Franse Alpen … Wat kan u winnen ? Een gratis verblijf in Auberge La Douce Montagne […]

Koersplaat – uw trofee aan de muur

Een fietser is ijdel, of hij/zij het nu erkent of niet.  Wielrenners worden zelfs beschouwd als de meest ijdele sporters die er bestaan. De fiets is zijn/haar baby.  Niet alleen moet dit het perfecte model, liefst van een topmerk, zijn en moet men ermee gezien kunnen worden.  De fiets lijkt de sociale status wel te […]

Onzichtbaar tracken van uw fiets

Er zijn verschillende soorten gps tracking volgsystemen op de markt die geïnstalleerd kunnen worden in of op een fiets om een verloren fiets terug te vinden. Schaf daarom een undercover track and trace systeem aan in de vorm van een lampje of staaf ingebouwd in het frame , het zadel of in het stuur. Doordat het […]

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 A.O.C.-wijnen: Chignin, Apremont, Jongieux en Mondeuse. De diversiteit en de kwaliteit van de wijnen zijn een afspiegeling van het unieke landschap in het hart van […]

Ultegra_6800_line_up_R

Shimano groepen op een rijtje

Het kwaliteitsniveau van de Shimano groepen wordt aangegeven door de bekende productnamen.   Maar welke moeten we nu kiezen ?  We rangschikken ze voor u van de kwalitatiefste (en duurste) naar de goedkopere.   Met welke derailleur rijd jij het liefst? 🙄 Posted by Shimano-Road on Montag, 5. März 2018   Shimano Dura Ace (Di2) Wie […]