Creëer een blijvende herinnering met Heroad.nl

FietsenindeAlpen_Fietsposter_1Sommige fietsritten steken er bovenuit omwille van de uitzonderlijke prestatie, je overmeesterde immers verschillende cols en hindernissen zonder enig probleem, na maanden lang training en opoffering. Een bewijs aan jezelf dat je het kan. Misschien lukte het de eerste keer niet, des te memorabeler is de overwinning ‘op uzelf’, wanneer het uiteindelijk wel lukt.

Of gewoon omdat het een memorabele dag was. Een dag om nooit te vergeten : het was met je beste vrienden, of met je familie, het was een zonnige dag op vakantie, …  Letterlijk én figuurlijk : eentje om in te lijsten?

Herdenk jouw sportieve prestaties in stijl met Heroad.nl ! Maak een verbinding met Strava, selecteer de activiteiten en ontwerp je eigen kunstwerk.  Of laad gewoon je gpx-file op en creëer dé leukste herinnering aan jouw sportieve avontuur.

Fietsen-in-de-Alpen_sfeer-strade-bianchi-aluminium-600x450-HeroadVia de eenvoudige online editor geeft Heroad.nl je de volledige creatieve controle om zo je eigen unieke sportposter te ontwerpen : kleuren, activiteiten, titels, labels…

Nadat je het unieke ontwerp hebt afgewerkt en je bent tevreden met het ontwerp, wordt de bestelling direct doorgestuurd naar de productieafdeling. Binnen 3 werkdagen heb jij vervolgens je bestelling in huis.

Kies ook één van de mooie materialen om je poster nog méér uitstraling te geven.  Het kan in hout, subtiel op canvas, met plexiglas voor een glanzende en strakke uitstraling of aluminium voor een ruwere en levendige uitstraling.

 

Gebruik nu promocode FietsenindeAlpen

en ontvang een uitzonderlijke korting van 10%

 

CreëEr nu uw blijvende herinnering

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 […]

Ultegra_6800_line_up_R

Shimano groepen op een rijtje

Het kwaliteitsniveau van de Shimano groepen wordt aangegeven door de bekende productnamen.   Maar welke moeten we nu kiezen ?  We rangschikken ze voor u van de kwalitatiefste (en duurste) naar […]