Velofollies uitgesteld naar 2023

Het wordt stilaan een gewoonte, maar het went nooit.  Organisator Kortrijk Expo heeft de erg moeilijke en pijnlijke beslissing genomen om voor het 2de jaar op rij Velofollies uit te stellen.

De organisatie deed een open rondvraag naar de intentie van de standhouders en partners van de grote Fietsbeurs.  Op basis van de reacties was duidelijk geworden dat Velofollies op 14, 15 en 16 januari geen voldoende en volwaardig aanbod meer zou kunnen presenteren aan de bezoekers. “Vermits beleving van de bezoeker op de eerste plaats staat, en Velofollies deze beleving niet meer zou kunnen bieden, was de beslissing onvermijdelijk”, aldus beursorganisator Pieter Desmet.

Kortrijk Expo plant bijgevolg de 15de editie van Velofollies volgend jaar op 20, 21 & 22 januari 2023.

Uieteraard tekent FietsenindeAlpen opnieuw in op deze editie.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest gelezen

Onzichtbaar tracken van uw fiets

Er zijn verschillende soorten gps tracking volgsystemen op de markt die geïnstalleerd kunnen worden in of op een fiets om een verloren fiets terug te vinden. Schaf daarom een undercover track and trace systeem aan in de vorm van een lampje of staaf ingebouwd in het frame , het zadel of in het stuur. Doordat het […]

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 A.O.C.-wijnen: Chignin, Apremont, Jongieux en Mondeuse. De diversiteit en de kwaliteit van de wijnen zijn een afspiegeling van het unieke landschap in het hart van […]

Ultegra_6800_line_up_R

Shimano groepen op een rijtje

Het kwaliteitsniveau van de Shimano groepen wordt aangegeven door de bekende productnamen.   Maar welke moeten we nu kiezen ?  We rangschikken ze voor u van de kwalitatiefste (en duurste) naar de goedkopere.   Met welke derailleur rijd jij het liefst? 🙄 Posted by Shimano-Road on Montag, 5. März 2018   Shimano Dura Ace (Di2) Wie […]