Oakley Flak 2.0 XL – Steel / Clear Black Iridium Photocromatic

 • haarscherp zicht vanuit elke hoek
 • lichtgewicht
 • verwisselbare lens
 • sublieme vaste frame

Bestellen via bol.com

De Oakley Flak® 2.0 XL is de opvolger van de Oakley 2.0. Deze opvolger heeft grotere lenzen die voor meer bescherming zorgen tegen de wind en de zon.

Dankzij het O Matter™ materiaal is het montuur licht van gewicht en flexibel.  De bril wordt vooral gekenmerkt door een vaste frame van standaardformaat met verbeterde lensdekking, en elke millimeter van de lens is geoptimaliseerd met High Definition Optics® in een robuust, duurzaam en toch lichtgewicht ontwerp. Ontworpen om uw grenzen te verleggen met gepatenteerde XYZ Optics® voor haarscherpe helderheid en veilige grip van Unobtanium®.  Hij past vrijwel iedereen, zowel mannen als vrouwen, en Unobtanium®-oorkussens en neuspads houden de bril op zijn plaats en vergroten de grip ondanks transpiratie.

Gepatenteerde High Definition Optics® (HDO®) biedt superieure optische helderheid en haarscherp zicht vanuit elke hoek.

Flak 2.0 XL

Ideaal voor tijdens het sporten, maar ook gewoon in je vrije tijd is het een klassieker om te dragen!  Ook uitvoerbaar met meekleurende glazen in grijs of bruin.

 

Productspecificaties :

 • Merk : Oakley
 • UV-bescherming
 • Verwisselbare lens
 • Lenscategorie : 3 (voor helder en fel zonlicht)
 • Niet geschikt voor brildrager
 • Spiegelend
 • Gepolariseerde lens
 • Gewicht : 172 g

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest gelezen

Onzichtbaar tracken van uw fiets

Er zijn verschillende soorten gps tracking volgsystemen op de markt die geïnstalleerd kunnen worden in of op een fiets om een verloren fiets terug te vinden. Schaf daarom een undercover track and trace systeem aan in de vorm van een lampje of staaf ingebouwd in het frame , het zadel of in het stuur. Doordat het […]

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 A.O.C.-wijnen: Chignin, Apremont, Jongieux en Mondeuse. De diversiteit en de kwaliteit van de wijnen zijn een afspiegeling van het unieke landschap in het hart van […]

Ultegra_6800_line_up_R

Shimano groepen op een rijtje

Het kwaliteitsniveau van de Shimano groepen wordt aangegeven door de bekende productnamen.   Maar welke moeten we nu kiezen ?  We rangschikken ze voor u van de kwalitatiefste (en duurste) naar de goedkopere.   Met welke derailleur rijd jij het liefst? 🙄 Posted by Shimano-Road on Montag, 5. März 2018   Shimano Dura Ace (Di2) Wie […]