AGU Masuto Fietsbril

 • lichtgewicht
 • antikraslaag
 • goede bescherming tegen de zon
 • zowel de neusvleugels als de oorpootjes zijn instelbaar
 • ook beschikbaar in bifocale versie

Verkoop door bol.com

AGU is brillenpartner van Team Jumbo-Visma en samen is er een breed assortiment ontwikkeld met de beste casual- en fietsbrillen. Dankzij de laatste technologieën hebben alle renners goed zicht wanneer ze aan het presteren zijn. Alle fietsbrillen van AGU beschikken over UV400 lenzen om zo goed mogelijk beschermd te zijn tegen de zon.

FietsenInDeAlpen_AGU Masuto FietsbrilEen lichtgewicht fietsbril met hoge kwaliteit UV400 lenzen voor een attractieve prijs.

De Masuto fietsbril van AGU is een lichtgewicht fietsbril gemaakt van Grilamid TR90, dat de bril licht van gewicht en uitermate veerkrachtig maakt. De bril heeft neusvleugels die instelbaar zijn voor elk neustype en zowel de neusvleugels als de oorpootjes van de sportbril bevat anti-allergeen wat een allergisch reactie voorkomt. Daarnaast heeft de bril een opbergzakje om hem in op te bergen mocht je hem even niet gebruiken.

Antikraslaag op de bril

Een ongeluk zit in een klein hoekje, of je nou zelf valt of je bril. De antikraslaag van deze AGU bril voorkomt kleine krasjes die bij vallen, stoten of vliegende steentjes ontstaan zonder dat het je zicht beïnvloedt. Zo heb je nog langer plezier van een mooie strakke AGU fietsbril!

Bifocale versie

Wanneer je moeite hebt met het lezen van je navigatie is deze bifocale fietsbril de perfecte uitkomst. De AGU Masuto Bril Essential Bifocal fietsbril is uitgerust met een verlaagde sectie voor het aflezen van je navigatie. Je kan kiezen tussen sterktes van +1.00 en +2.50.

 

Specificaties :

 • Merk : AGU
 • Serie: AGU Masuto fietsbril
 • Gewicht : 78 gr
 • UV-bescherming
 • Lenscategorie : 3 (voor helder en fel zonlicht)
 • Bestaat ook in Bifocale versie
 • One size / Unisex
 • Kleur : zwart / geel / wit
 • Materiaal : polycarbonaat

 

Wenst u nog andere brillen te vergelijken ?

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest gelezen

Onzichtbaar tracken van uw fiets

Er zijn verschillende soorten gps tracking volgsystemen op de markt die geïnstalleerd kunnen worden in of op een fiets om een verloren fiets terug te vinden. Schaf daarom een undercover track and trace systeem aan in de vorm van een lampje of staaf ingebouwd in het frame , het zadel of in het stuur. Doordat het […]

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 A.O.C.-wijnen: Chignin, Apremont, Jongieux en Mondeuse. De diversiteit en de kwaliteit van de wijnen zijn een afspiegeling van het unieke landschap in het hart van […]

Ultegra_6800_line_up_R

Shimano groepen op een rijtje

Het kwaliteitsniveau van de Shimano groepen wordt aangegeven door de bekende productnamen.   Maar welke moeten we nu kiezen ?  We rangschikken ze voor u van de kwalitatiefste (en duurste) naar de goedkopere.   Met welke derailleur rijd jij het liefst? 🙄 Posted by Shimano-Road on Montag, 5. März 2018   Shimano Dura Ace (Di2) Wie […]