Bike Motion Benelux uitgesteld naar najaar 2023

Bike Motion Benelux is voor de tweede achtereenvolgende keer uitgesteld. Het event staat nu gepland voor najaar 2023.

Het evenement zou plaatsvinden in de Jaarbeurs van 21 tot en met 23 oktober 2022 en wordt andermaal verplaatst naar 2023.  Het is ondertussen al van februari 2020  geleden dat Bike Motion nog eens de deuren opende voor het fietspubliek.

Met een totaal vernieuwd concept, dat samen met bezoekers, exposanten en andere wielerdeskundigen had Bikemotion grootse plannen.

De focus van dit concept ligt op 3 thema’s  : Performance, Explore en Culture. Elk thema biedt een combinatie van sportieve activiteiten, mooie gesprekken, interessante trends en fascinerende tips :

  • Bij Explore zou je kunnen denken aan MTB, gravel, bikepacking, BBQ, outdoor en route building.
  • Bij Performance aan coaching, goals en pro cycling.
  • En bij Culture vind je aspecten als mode, urban, commuter en cargo

 

Ondanks het feit dat wij als fietsenindealpen.com niet 100% gelukkig zijn met dit uitstel, begrijpen we ze wel.  Er is zoiets als een ‘momentum’, en zeker als je een nieuw concept wilt doen slagen, is een eerste lancering cruciaal.  Het is er dan ‘op of onder’.

Wij zullen wij in 2023 alleszins opnieuw bij zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 […]

Ultegra_6800_line_up_R

Shimano groepen op een rijtje

Het kwaliteitsniveau van de Shimano groepen wordt aangegeven door de bekende productnamen.   Maar welke moeten we nu kiezen ?  We rangschikken ze voor u van de kwalitatiefste (en duurste) naar […]