Proficiat Remco !

Remco Evenepoel is sinds zondag één van de allerjongste renners ooit die een grote ronde op hun naam hebben geschreven. Je zou het haast vergeten dat, na deze demonstratie in de Vuelta, de bejubelde renner slechts 22 jaren telt. 44 jaar heeft België moeten wachten op een nieuwe winnaar van één van de grote rondes.

Wat hebben we genoten van deze Ronde van Spanje : koers vanaf minuut 1.

Bekijk alvast deze prachtige montage van Sporza, en herbeleef de Vuelta van Remco.

 

 

Dankzij de eindwinst, de jongerentrui en een paar ritzeges in de Vuelta stijgt Evenepoel naar de 3de plaats op de wereldranking.

Is België nu verzekerd van nieuwe Ronde-successen voor de volgende jaren ?  Ook opkomend talent Cian Uijtdebroeks liet al verbluffend klimtalent zien in Ronde van de Toekomst,

En volgend jaar de Tour voor Remco ? Waarschijnlijk hangt dit af van het aantal tijdrit-kilometers die in het parcours worden opgenomen.  Of eerst revanche nemen in de Giro ?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest gelezen

Onzichtbaar tracken van uw fiets

Er zijn verschillende soorten gps tracking volgsystemen op de markt die geïnstalleerd kunnen worden in of op een fiets om een verloren fiets terug te vinden. Schaf daarom een undercover track and trace systeem aan in de vorm van een lampje of staaf ingebouwd in het frame , het zadel of in het stuur. Doordat het […]

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 A.O.C.-wijnen: Chignin, Apremont, Jongieux en Mondeuse. De diversiteit en de kwaliteit van de wijnen zijn een afspiegeling van het unieke landschap in het hart van […]

Ultegra_6800_line_up_R

Shimano groepen op een rijtje

Het kwaliteitsniveau van de Shimano groepen wordt aangegeven door de bekende productnamen.   Maar welke moeten we nu kiezen ?  We rangschikken ze voor u van de kwalitatiefste (en duurste) naar de goedkopere.   Met welke derailleur rijd jij het liefst? 🙄 Posted by Shimano-Road on Montag, 5. März 2018   Shimano Dura Ace (Di2) Wie […]