Veilig op uw fiets met de Giro Fietshelm Bexley MIPS Titanium

  • Extra veilig dankzij MIPS
  • Geïntegreerde verlichting
  • Uitschuifbaar vizier en ventilatie
  • Draagcomfort
  • Perfecte pasvorm voor een goede bescherming

Nu beschikbaar bij fietsparadijs.com

Deze fietshelm Bexley MIPS Titanium van het bekende merk Giro biedt bescherming tijdens ritjes op een fiets, e-bike of Speed Pedelec. De helm is strak vorm gegeven in een matte donkergrijze kleur, en is voorzien van verlichting, een uitschuifbaar vizier, antimicrobiële padding en het veilige MIPS-systeem.

Giro Bexley MIPS TitaniumGoedgekeurd voor Speed Pedelecs en snorfietsen
Speed Pedelec bestuurders zijn verplicht een helm met NTA 8776-keurmerk te dragen. Deze helm van Giro  voldoet daarmee aan de veiligheidseisen voor Speed Pedelecs en snorfietsen.

Extra veilig dankzij MIPS
De MIPS-technologie van Giro staat voor Multi-directional Impact Protection System. Deze technologie zorgt voor extra bescherming van het hoofd bij een val.

Geïntegreerde verlichting
Deze zwarte helm heeft een geïntegreerd licht aan de achterkant. De verlichting werkt met behulp van een oplaadbare batterij, die kan worden opgeladen met het bijgeleverde USB-kabeltje. De verlichting is zo verwerkt in de helm dat deze alleen zichtbaar is in het donker, als het licht aan staat.

Uitschuifbaar vizier en ventilatie
De fietshelm heeft een uitschuifbaar vizier, dat uw ogen beschermt tegen stof en vliegjes. Het Roc Loc City Air-systeem zorgt voor een goede ventilatie. De helm is voorzien van tien ventilatiegaten, waarvan er vier gesloten kunnen worden.

Draagcomfort
De hybride in-mold constructie verbindt de harde buitenschaal vloeiend met het schokabsorberende EPS (piepschuim) aan de binnenzijde. Dit zorgt voor veiligheid én draagcomfort. De riempjes met veilige bevestigingsgesp hebben een handige magneetsluiting, de Fidlock genaamd. Met dit systeem opent en sluit u de riempjes snel en gemakkelijk, ook met één hand. De gespsluiting heeft anti-knel bescherming, die voorkomt dat uw huid tussen de gesp komt. De helm is voorzien van een uitneembare antimicrobiële padding in de kleur bruin, en afneembare oorbeschermers.

Perfecte pasvorm voor een goede bescherming
De Bexley MIPS heeft een gebruiksvriendelijk verstelsysteem, met een draaiknop. Dankzij de eenvoudige bediening met één hand kunt u de pasvorm zelfs tijdens het fietsen afstellen. Hiermee is de helm perfect aan te passen aan de hoofdomtrek. Deze helm in maat M is geschikt voor een hoofdomtrek van 55-59 centimeter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 […]

Ultegra_6800_line_up_R

Shimano groepen op een rijtje

Het kwaliteitsniveau van de Shimano groepen wordt aangegeven door de bekende productnamen.   Maar welke moeten we nu kiezen ?  We rangschikken ze voor u van de kwalitatiefste (en duurste) naar […]