ROX 11.1 EVO nu compatibel met Radar

Gebruikers van de ROX 11.1 EVO GPS fietscomputer kunnen zich nu verheugen op een belangrijke functie-update. Radar compatibiliteit en vier nieuwe sportprofielen maken trainen nog handiger en zorgen voor nog meer veiligheid en fietsplezier.

SIGMA verbetert de gebruikerservaring van de ROX 11.1 EVO GPS fietscomputer met praktische nieuwe functies.
Vanaf nu kun je jouw ROX 11.1 Evo via ANT+ met Radar verbinden en zo geïnformeerd worden over achterop komend verkeer. Als een digitale achteruitkijkspiegel detecteert de radar naderende voertuigen en stuurt de gegevens in realtime door naar de ROX. Op deze manier kun je het verkeer achter je in de gaten houden, de naderende snelheid inschatten en jouw rijgedrag hierop aanpassen.

Vier nieuwe sportprofielen
Klaar voor elk fietsavontuur: Vier van de maximaal 20 mogelijke sportprofielen zijn al voorgeïnstalleerd op de ROX 11.1 EVO. Nu zijn er nog vier nieuwe profielen bij gekomen via de SIGMA RIDE APP:Gravelbike, E-Mountainbike, E-Racefiets en Cargobike.

Meer overzicht en eenvoudigere bediening
De nieuwe update verbetert ook de gebruikerservaring. Vanaf nu wordt het display bij het starten van de training weergegeven in de kleur van het sportprofiel. Dit zorgt voor een nog beter overzicht.
Daarnaast is de optie "Training verwijderen" toegevoegd en is er een snelkoppeling voor het kalibreren van de powermeter geprogrammeerd.

De nieuwe functies zijn beschikbaar via een gratis firmware-update van de ROX model 11.1 EVO vanaf 17 juli 2023.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 […]

Ultegra_6800_line_up_R

Shimano groepen op een rijtje

Het kwaliteitsniveau van de Shimano groepen wordt aangegeven door de bekende productnamen.   Maar welke moeten we nu kiezen ?  We rangschikken ze voor u van de kwalitatiefste (en duurste) naar […]