Dutch Cycling Week gaat dit najaar niet door.

De Jaarbeurs van Utrecht kwam met verrassend nieuws. Na Vélovak,  gaat ook de Dutch Cycling Week, en dus ook Bikemotion, dit najaar niet door.

FietsenindeAlpen_dutchGeen definitief einde naar verluid, wel uitstel. De organisatie blijft, aldus het statement van de organisator.  Onverminderd gemotiveerd is men wel om volgend jaar goed uit te pakken. Met dit uitstel wordt tijd gekocht en hopelijk is volgend jaar oktober de timing beter, als de te grote voorraden verminderd zijn en leveranciers weer meer budget voor dit soort zaken beschikbaar hebben.

Komt het nog goed of betaalt Bikemotion hier de tol van zijn verschuiving naar het najaar in 2018 ?

Als het zo verder gaat, blijft enkel Velofollies in Kortrijk als grote fietsbeurs over.  Elk jaar het derde weekend van januari, blijft deze beurs overeind en succesvol met elk jaar méér dan 30.000 bezoekers..

Enkele weken later is er dan :

  • Zaterdag 2 en Zondag 3 maart 2024: Fiets en Wandelbeurs en E-bike Challenge in Gent, Vlaanderen
  • Vrijdag 23 t/m Zondag 25 Februari 2024: Fiets en Wandelbeurs en E-bike Xperience in Utrecht
  • het B2B FESTIVAL, 25 en 26 februari, dat in 2024 deels overlapt met de Ebike Xperience

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 […]

Ultegra_6800_line_up_R

Shimano groepen op een rijtje

Het kwaliteitsniveau van de Shimano groepen wordt aangegeven door de bekende productnamen.   Maar welke moeten we nu kiezen ?  We rangschikken ze voor u van de kwalitatiefste (en duurste) naar […]