Wat hebben Gazelle fietsen te maken met Formule 1 ?

Tijdens de Formule 1 Grand Prix in Zandvoort, op 26 & 27 augustus 2023, viel ons iets heel speciaals op.

De gasten van Gazelle en Pon was gevraagd de auto op specifieke locaties in Haarlem te parkeren, waar ze de beschikking kregen over de speciale oranje Dutch Grand Prix fietsen van Gazelle, die voor een mooie oranjetocht naar het circuit zorgden..

Onderweg naar het circuit konden alle fietsers nog een sprintje trekken bij de Gazelle Sprintwedstrijd, waarbij iedere deelnemer vrolijk afgevlagd werd. Een ludieke actie, die de feestvreugde onder de F1-bezoekers verhoogde.

De samenwerking tussen de fietsfabrikant en Circuit Zandvoort komt uit het feit dat Pon Holdings een van de sponsoren van het evenement is. Gazelle fietsen konden op deze ingenieuse wijze een bijdrage aan de duurzame doelstelling van de organisatie, leveren.

Gazelle heeft hiervoor speciaal een limited edition Dutch Grand Prix bike ontworpen., waarvan er slechts 2160  van gemaakt werden. Deze fietsen zijn een waar collector’s item geworden die nu voor € 499 exclusief verkrijgbaar zijn bij Groeneveld Fietsen,

Al betwijfelen wij of er nog beschikbaar gaan zijn…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 […]

Ultegra_6800_line_up_R

Shimano groepen op een rijtje

Het kwaliteitsniveau van de Shimano groepen wordt aangegeven door de bekende productnamen.   Maar welke moeten we nu kiezen ?  We rangschikken ze voor u van de kwalitatiefste (en duurste) naar […]