Méér ruimte creëren voor uw fietsverhuur

  • méér fietsen op 50% minder ruimte
  • elke fiets toegankelijk houden
  • efficiëntere organisatie
  • ook voor uw werkplaats

Het beheren van een grote vloot fietsen kan een uitdaging zijn. Het praktisch inrichten van uw bedrijfsomgeving is van vitaal belang.  Het is belangrijk om uw beperkte ruimte zo optimaal mogelijk te benutten, maar de grote uitdaging daarbij is dat uw fietsen toegankelijk moet houden voor u en uw medewerkers, of het nu voor verhuur, demonstraties of routine-onderhoud is.

 

Bij Fietsen in de Alpen begrijpen we dat elke vierkante meter kostbaar is, vooral voor fietsverhuurbedrijven. Daarom introduceren we het SpaceRail-systeem – een oplossing die directe winst oplevert in termen van tijd en ruimte voor uw bedrijf. We verkorten de tijd die uw team nodig heeft om fietsen op te slaan en te recupereren, terwijl we ervoor zorgen dat elke beschikbare ruimte optimaal wordt benut.

SpaceRail biedt u ook de mogelijkheden om u nog beter te organiseren.

Met SpaceRail bespaart u ruimte zonder in te leveren op toegankelijkheid. Elke fiets blijft binnen handbereik, waardoor uw bedrijf efficiënter en winstgevender wordt. Ontdek hoe u elke kostbare vierkante meter kunt benutten – en tegelijkertijd elke fiets bereikbaar houdt – met SpaceRail van Fietsen in de Alpen.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie!  Via onderstaand formulier, via mail info@fietsenindealpen.com of telefonisch +32 470 84 41 32.  Wij zorgen voor een snel antwoord.

 

 

U zoekt een oplossing voor uw fietsen ? SpaceRail !

Aanvraagformulier

  • Heeft u nog bijkomende vragen/opmerkingen ? Of verduidelijk uw vraag, zodat wij reeds een gepaste oplossing kunnen formuleren.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 […]

Ultegra_6800_line_up_R

Shimano groepen op een rijtje

Het kwaliteitsniveau van de Shimano groepen wordt aangegeven door de bekende productnamen.   Maar welke moeten we nu kiezen ?  We rangschikken ze voor u van de kwalitatiefste (en duurste) naar […]