Shimano zamelt en recycleert gebruikte schoenen

Wat een geweldig initiatief van Shimano! Het recyclen van gebruikte schoenen is een slimme manier om de hoeveelheid afval te verminderen en tegelijkertijd waardevolle materialen opnieuw te gebruiken. Door samen te werken met FastFeetGrinded en het recyclen van schoenen te bevorderen, draagt Shimano bij aan een duurzamere toekomst.

Het aanbieden van gratis schoenplaatjes bij de aanschaf van nieuwe schoenen is een slimme manier om mensen aan te moedigen deel te nemen aan het recycleprogramma. Het maakt de drempel om oude schoenen in te leveren lager en beloont tegelijkertijd degenen die zich inzetten voor duurzaamheid.

Met 45 inzamelpunten in Nederland maakt Shimano het voor mensen gemakkelijk om hun oude schoenen op een verantwoorde manier weg te doen. Het is mooi om te zien dat bedrijven stappen zetten naar een circulaire economie en zo bijdragen aan een schonere en groenere wereld.

Wanneer komt België aan de beurt ?

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 […]

Ultegra_6800_line_up_R

Shimano groepen op een rijtje

Het kwaliteitsniveau van de Shimano groepen wordt aangegeven door de bekende productnamen.   Maar welke moeten we nu kiezen ?  We rangschikken ze voor u van de kwalitatiefste (en duurste) naar […]