Bike MOTION, Utrecht 21-24 oktober 2016

Nog een middeltje om de fietsmoeheid en het vooruitzicht van de winter te verdringen : bezoek eens een fietsbeurs.

De eerste in rij is Bike Motion in Utrecht, Velofollies (Kortrijk BE, 20-22 januari 2017) is de eerstvolgende.

Bike MOTION Benelux is het walhalla voor elke sportieve fietser. Op deze beurs vind je alles om jouw fietsprestatie in een hogere versnelling te zetten. Laat je verleiden dor het allermooiste en allernieuwste materiaal wat je je als fietser kunt wensen, want hier laten importeurs en fabrikanten van fietsen, accessoires en kleding de collectie voor het nieuwe seizoen zien.  Ook Specialized is na 3 jaren opnieuw van de partij.

Je kan ook lekker zelf fietsen. Kom de nieuwste mountainbikes testen op het nieuwe testparcours waar al je zintuigen worden geprikkeld of probeer supersnelle speedelec-bikes die de 45km per uur halen. Ook vind je er diverse aanbieders van sportvoeding en kun je je laten informeren over inspirerende fietsvakanties. Dit jaar organiseert Team LottoNL-Jumbo zijn fandag op Bike Motion !

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest gelezen

Onzichtbaar tracken van uw fiets

Er zijn verschillende soorten gps tracking volgsystemen op de markt die geïnstalleerd kunnen worden in of op een fiets om een verloren fiets terug te vinden. Schaf daarom een undercover track and trace systeem aan in de vorm van een lampje of staaf ingebouwd in het frame , het zadel of in het stuur. Doordat het […]

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 A.O.C.-wijnen: Chignin, Apremont, Jongieux en Mondeuse. De diversiteit en de kwaliteit van de wijnen zijn een afspiegeling van het unieke landschap in het hart van […]

Ultegra_6800_line_up_R

Shimano groepen op een rijtje

Het kwaliteitsniveau van de Shimano groepen wordt aangegeven door de bekende productnamen.   Maar welke moeten we nu kiezen ?  We rangschikken ze voor u van de kwalitatiefste (en duurste) naar de goedkopere.   Met welke derailleur rijd jij het liefst? 🙄 Posted by Shimano-Road on Montag, 5. März 2018   Shimano Dura Ace (Di2) Wie […]