Materiaalcarroussel tussen Van der Poel en Van Aert

De misnoegdheid over de kwaliteit Felt-fietsen was groot binnen de ploeg.  Het rommelde al een tijdje binnen Veranda’s Willems-Crelan.  De ploeg haalde in het najaar amper resultaten haalde,en daar zitten de frustraties over de ‘trage’ Felt-fietsen voor veel tussen, deze fietsen beoordelen de renners als onvoldoende competitief.  Felt, dat nog een lopend contract had tot in 2018, was de negatieve publiciteit méér dan beu en stemt nu in met een vroegtijdige beëindiging van de samenwerking.

En dus stond de deur open naar Stevens, het Duitse merk dat Van der Poel verlaat voor Canyon vanaf 1 januari.  Stevens blijft dus aanwezig in het veldrijden (vanaf maart 2018) en reeds vanaf 1 januari bij het weg-team van het continentale Veranda’s Willems-Crelan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 […]

Ultegra_6800_line_up_R

Shimano groepen op een rijtje

Het kwaliteitsniveau van de Shimano groepen wordt aangegeven door de bekende productnamen.   Maar welke moeten we nu kiezen ?  We rangschikken ze voor u van de kwalitatiefste (en duurste) naar […]