MENUMENU

Wielrenners Team Jumbo-Visma begeleid door Jumbo Foodcoach app

Jumbo testte reeds zijn voedingsapp Foodcoach bij spelers van PSV. Na een pilot met de A-selectie, gingen de twee partijen een 3-jarige samenwerking aan waarbij de hele club de app gebruikt.

Ook de wielerploeg van Team Jumbo-Visma gaat nu gebruik maken van de Jumbo Foodcoach, in nauwe samenwerking met de medische staf van Team Jumbo-Visma en bewegingsfysioloog en voedingswetenschapper Asker Jeukendrup. Alle renners krijgen met de Jumbo Foodcoach app een beproefd middel in handen dat hen ondersteunt bij de maaltijdkeuze.

Voedingsadvies en -begeleiding 24 uur op 24 volledig geïndividualiseerd per renner, met diens voorkeuren en behoeften, en afgestemd op diens wedstrijd- en trainingsschema.   Op basis daarvan stelt de app gepaste maaltijden voor, waarvan de ingrediënten in de juiste portie toe te voegen zijn aan een boodschappenlijst. Een automatische koppeling met Jumbo.com zorgt voor snelle thuisbezorging. Desgewenst kunnen de spelers via de app ook advies inroepen van een voedingscoach of contact opnemen met hun trainer.

De Jumbo Foodcoach app berekent nauwkeurig de hoeveelheid ingrediënten per sporter en eventuele aanpassingen in de receptuur.

Naast voedingsadvies via de Jumbo Foodcoach app, verzorgt Jumbo nu ook alle maaltijden voor de wielrenners van Team Jumbo-Visma die ‘onderweg’ zijn, tijdens trainingskampen of wedstrijden verder van huis. De vaste chefs van Team Jumbo-Visma koken ter plekke voor het team en zien er zo op toe dat alle maaltijden gedurende de dag volledig aansluiten bij het gepersonaliseerde voedingsadvies uit de Jumbo Foodcoach app. De maaltijden zijn per definitie maatwerk, waarvoor de receptuur is ontwikkeld in samenwerking met voedingsexpert Nancy van der Burg van Team Jumbo-Visma.

 

 

Interessant om te volgen is dat In de loop van 2019 Jumbo verschillende functionaliteiten van de app ook beschikbaar zal maken voor klanten (lees ook sporters) die graag hulp willen bij het maken van gezondere keuzes.

Bron : Jumbo.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen

2913_VAE_sur_la_route_de_la_Confession©Eric BEALLET_bewerkt

Volop genieten van een e-bikevakantie in de Oisans voor iedereen

Col beklimmen met de e-bike voor iedereen, aan de voet van Alpe d’Huez. Het zou een heel andere fietsvakantie in de Alpen worden voor Greet en Mark. Ze zouden het een eerste keer uitproberen om samen de cols op te fietsen.     Niet zo vanzelfsprekend, want Greet huivert van klimmen. Het is echt niet […]

Cadeaubons, een stressloze oplossing

Niet vanzelfsprekend, een kerst- of eindejaarscadeau kopen voor één van uw favoriete wielerfanaten. Wie een stukje fietsplezier of fietscomfort cadeau wil doen, kan bij verschillende sites terecht. Je kiest het bedrag dat je cadeau wilt geven, en vervolgens maak je een keuze voor één van de sites.

Onzichtbaar tracken van uw fiets

Er zijn verschillende soorten gps tracking volgsystemen op de markt die geïnstalleerd kunnen worden in of op een fiets om een verloren fiets terug te vinden. Schaf daarom een undercover track and trace systeem aan in de vorm van een lampje of staaf ingebouwd in het frame , het zadel of in het stuur. Doordat het […]

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 A.O.C.-wijnen: Chignin, Apremont, Jongieux en Mondeuse. De diversiteit en de kwaliteit van de wijnen zijn een afspiegeling van het unieke landschap in het hart van […]

Welk verzet kiezen ?

Samen met de makkers op fietsvakantie, een reeks cols beklimmen en ‘s avonds stoere verhalen vertellen over hoge pieken en diepe dalen: heerlijk is dat. zelf ben je mentaal en fysiek helemaal klaar voor zo’n avontuur in de bergen. Maar wat moet er aan de fiets gebeuren? En vooral: met welke versnellingen ga je de […]