Zondag fietsen ?

Vier getrouwde mannen gaan fietsen. Ze zijn gezellig een tocht aan’t maken en klagen erover dat het toch zo moeilijk is om van hun vrouw te mogen gaan fietsen.
De eerste man zegt: “Ach, het wordt elke keer moeilijker. Deze keer moest ik mijn vrouw beloven dat ik volgend weekend maar liefst àlle kamers in het huis zal schilderen.”
De tweede man zegt: “Dat is nog niets, ik moest mijn vrouw beloven dat ik de put zou graven voor de aanleg van een zwembad…”
De derde man zegt: “Jullie zijn er echt nog alletwee goedkoop vanaf gekomen! Ik moest mijn vrouw beloven dat ik een keuken zou maken voor haar vol met speciaal op maat gemaakte kasten.”
De mannen fietsen verder, tot hun frank valt: de vierde man heeft nog niets gezegd. “Wat heb jij dan moeten doen om vandaag met ons te mogen gaan fietsen?”
De vierde man antwoordt: “Jullie zijn toch niet echt snugger hoor. Ik heb niets moeten beloven. Gewoon slim zijn…”

“Hoe dat zo?” willen de andere 3 weten.
“Wel, ik heb gewoon de wekker gezet op 6 uur. Toen die afliep drukte ik het alarm uit, gaf mijn vrouw een knuffel en vroeg haar héél lief:

“Fietsen of sex?” en zij zei:

“Doe een warme trui aan..”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest gelezen

Onzichtbaar tracken van uw fiets

Er zijn verschillende soorten gps tracking volgsystemen op de markt die geïnstalleerd kunnen worden in of op een fiets om een verloren fiets terug te vinden. Schaf daarom een undercover track and trace systeem aan in de vorm van een lampje of staaf ingebouwd in het frame , het zadel of in het stuur. Doordat het […]

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 A.O.C.-wijnen: Chignin, Apremont, Jongieux en Mondeuse. De diversiteit en de kwaliteit van de wijnen zijn een afspiegeling van het unieke landschap in het hart van […]

Ultegra_6800_line_up_R

Shimano groepen op een rijtje

Het kwaliteitsniveau van de Shimano groepen wordt aangegeven door de bekende productnamen.   Maar welke moeten we nu kiezen ?  We rangschikken ze voor u van de kwalitatiefste (en duurste) naar de goedkopere.   Met welke derailleur rijd jij het liefst? 🙄 Posted by Shimano-Road on Montag, 5. März 2018   Shimano Dura Ace (Di2) Wie […]