Ronde van Vlaanderen zorgt voor een echt Paasfeest

D-day op zondag 1 april voor wielrenners én wielerfans, want dan staat de Ronde van Vlaanderen op het programma.   Goed voor 18 hellende kasseistroken, 265,5 kilometer, een nerveus peloton en een massa wielergekte langsheen het ganse parcours.

Dit jaar start de Ronde voor de tweede keer in Antwerpen. Proef een heel weekend van de wielersfeer in het fandorp met Gabriel Ríos, de wedstrijd op groot scherm & veel meer!

 

Op 1 april start de Ronde in Antwerpen! Proef een heel weekend van de wielersfeer in het fandorp met Gabriel Ríos (Official), de wedstrijd op groot scherm & veel meer! 🚴‍♂👏🎉

Posted by Stad Antwerpen on Mittwoch, 14. März 2018

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest gelezen

Onzichtbaar tracken van uw fiets

Er zijn verschillende soorten gps tracking volgsystemen op de markt die geïnstalleerd kunnen worden in of op een fiets om een verloren fiets terug te vinden. Schaf daarom een undercover track and trace systeem aan in de vorm van een lampje of staaf ingebouwd in het frame , het zadel of in het stuur. Doordat het […]

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 A.O.C.-wijnen: Chignin, Apremont, Jongieux en Mondeuse. De diversiteit en de kwaliteit van de wijnen zijn een afspiegeling van het unieke landschap in het hart van […]

Ultegra_6800_line_up_R

Shimano groepen op een rijtje

Het kwaliteitsniveau van de Shimano groepen wordt aangegeven door de bekende productnamen.   Maar welke moeten we nu kiezen ?  We rangschikken ze voor u van de kwalitatiefste (en duurste) naar de goedkopere.   Met welke derailleur rijd jij het liefst? 🙄 Posted by Shimano-Road on Montag, 5. März 2018   Shimano Dura Ace (Di2) Wie […]