Zoek u nog een verblijfplaats voor de Ronde van Vlaanderen?

U wil er een fantastisch Paasweekend van maken ? Of u wil nog een nachtje blijven na uw deelname aan de Ronde-cyclo ?

Haast u alvast, er zijn niet veel kamers meer beschikbaar.

 

Klik hier voor de handige routeplan

Startplaats Antwerpen :

 

Omgeving Muur van Geraardsbergen (Gerrardsbergen) :

 

Omgeving Leberg (Brakel) & Berendries (St.Maria-Oudenhove) :

 

Omgeving Oude Kwaremont & Patersberg (Kluisbergen) :

 

Omgeving Steenbeekdries (Etikhove)-Taaienberg (Maarkedal) :

 

Omgeving Kanarieberg (Ronse) :

 

Aankomst Oudenaarde :

 

In de grotere omgeving :

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest gelezen

Onzichtbaar tracken van uw fiets

Er zijn verschillende soorten gps tracking volgsystemen op de markt die geïnstalleerd kunnen worden in of op een fiets om een verloren fiets terug te vinden. Schaf daarom een undercover track and trace systeem aan in de vorm van een lampje of staaf ingebouwd in het frame , het zadel of in het stuur. Doordat het […]

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 A.O.C.-wijnen: Chignin, Apremont, Jongieux en Mondeuse. De diversiteit en de kwaliteit van de wijnen zijn een afspiegeling van het unieke landschap in het hart van […]

Ultegra_6800_line_up_R

Shimano groepen op een rijtje

Het kwaliteitsniveau van de Shimano groepen wordt aangegeven door de bekende productnamen.   Maar welke moeten we nu kiezen ?  We rangschikken ze voor u van de kwalitatiefste (en duurste) naar de goedkopere.   Met welke derailleur rijd jij het liefst? 🙄 Posted by Shimano-Road on Montag, 5. März 2018   Shimano Dura Ace (Di2) Wie […]