Eerste Jumbo’s in België openen in najaar 2019

De eerste locaties voor de eerste Belgische Jumbo winkels zouden reeds bepaald zijn. Daarnaast zou de Nederlandse supermarktketen ook aan een “dedicated organisatie-team” om de introductie op de Belgische markt vlot en snel te laten verlopen.

De Nederlandse supermarktketen Jumbo zal naar België komen met grote ‘Foodmarkt-achtige’ winkels, de eerste openingen zouden voorzien zijn voor het najaar 2019.

Jumbo Foodmarkt is een formule van grote supermarkten die horeca-elementen combineren met retail: de winkel heeft een restaurant en verkoopt aan toonbanken ook warme bereidingen om mee te nemen. “Jumbo Foodmarkt is een concept waarmee boodschappen doen een belevenis is geworden”, aldus de website van Jumbo. “De voor Nederland unieke winkel is geïnspireerd op de behoefte van de klant aan vers, gemakkelijk en gezond eten tegen een lage prijs. Er is een Jumbo Foodmarkt in Breda, Amsterdam, Groningen en Veghel.”

Dit concept zou dus naar België komen.  Wordt Jumbo hiermee de grote concurrent van Delhaize, eerder dan van Colruyt.

De focus van de Foodmarkt ligt voor Jumbo alvast nog meer op lekker, gezond en goedkoop. Daar kunnen wij, als lovers van gezonde voeding, alleen maar naar uit kijken.

Ontdek méér over Jumbo.com

Dat Wout van Aert vanaf 2020 de wieleruitrusting tenue zal dragen van LottoNL-Jumbo en een vierjarig contract kon tekenen bij de Nederlandse WorldTour ploeg past uiteraard in dit verhaal.  Wout zal de introductie van Jumbo een vertrouwd gezicht geven in de media.  Achter de schermen zou ook reeds hard gewerkt worden om Wout reed in 2019 naar de ploeg te krijgen, maar daarvoor moet natuurlijk eerst afgewacht worden tot het juridisch dispuut met zijn oude ploeg Sniper Cycling voor de rechtbank beslecht is.

Bron : RetailDetail, HLN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 […]

Ultegra_6800_line_up_R

Shimano groepen op een rijtje

Het kwaliteitsniveau van de Shimano groepen wordt aangegeven door de bekende productnamen.   Maar welke moeten we nu kiezen ?  We rangschikken ze voor u van de kwalitatiefste (en duurste) naar […]