Grote plannen voor ‘Eat & Go’-concept van Delitraiteur

Na het succes van de eerste twee vestigingen in Gembloux en Luik heeft Delitraiteur zopas zijn nieuwe horecaconcept Eat & Go geïntroduceerd in Brussel. De groep ziet ruimte voor 20 tot 25 vestigingen en heeft ook Vlaanderen op de radar.

Delitraiteur, filiaal van de groep Louis Delhaize, heeft zopas in Elsene zijn eerste Brusselse Eat & Go geopend: een warm horecaconcept, waar klanten verse voeding en bereide meeneemschotels kunnen kopen maar ook ter plekke kunnen eten (30 plaatsen). Een Eat & Go, maximaal 140m² biedt 900 prodcutreferenties, waarvan 200 bereide gerechten. “Eat & Go is een gezellige, eigentijdse plek waar je alles kan proeven wat Delitraiteur zo hip maakt: gezonde, verse seizoensproducten met een vleugje lokale knowhow. Maar met altijd hetzelfde doel voor ogen: smaak, smaak en nog eens smaak!”, aldus Delitraiteur.

Eind november krijgt Brugge de eerste Vlaamse Eat&Go, volgend jaar komt er een tweede in het stadscentrum van Luik, ook Namen zit in de plannen. Er wordt tevens verder gekeken naar de grotere Vlaamse steden zoals Gent, Antwerpen, Leuven en Mechelen.

 

Bron: RetailDetail, Delitraiteur

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 […]

Ultegra_6800_line_up_R

Shimano groepen op een rijtje

Het kwaliteitsniveau van de Shimano groepen wordt aangegeven door de bekende productnamen.   Maar welke moeten we nu kiezen ?  We rangschikken ze voor u van de kwalitatiefste (en duurste) naar […]