Black Friday

Black Friday 2018 gaat dit jaar van start op vrijdag 23 november! Vanaf dat moment zijn alle aanbiedingen tot wel 80% actief en kunt u bij heel veel – vooral online – winkels uw slag slaan en korting pakken op tal van producten.

Black Friday komt uiteraard overgewaaid vanuit de Verenigde Staten en is steeds de dag na Thanksgiving Day. Die vrijdag hebben de meeste werknemers vrij. Black Friday wordt beschouwd als het begin van het seizoen voor kerstaankopen. Om de mensen naar de winkels te trekken, adverteren veel winkels met speciale aanbiedingen.   Een groot voordeel is dat de aanbiedingen bij veel winkels, zoals Bol.com,  geldig zijn van Black Friday tot en met Cyber Monday. Dit betekent dat je 4 dagen op rij kans hebt om kortingen op de mooiste producten te verzilveren.

Sla je slag !

 

Ontdek de niet-te-missen deals bij Wiggle.nl  en de enorme kortingen op grote merken,

Ontdek ook de vele aanbiedingen Black Friday – aanbiedingen bij Bol.com

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest gelezen

Onzichtbaar tracken van uw fiets

Er zijn verschillende soorten gps tracking volgsystemen op de markt die geïnstalleerd kunnen worden in of op een fiets om een verloren fiets terug te vinden. Schaf daarom een undercover track and trace systeem aan in de vorm van een lampje of staaf ingebouwd in het frame , het zadel of in het stuur. Doordat het […]

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 A.O.C.-wijnen: Chignin, Apremont, Jongieux en Mondeuse. De diversiteit en de kwaliteit van de wijnen zijn een afspiegeling van het unieke landschap in het hart van […]

Ultegra_6800_line_up_R

Shimano groepen op een rijtje

Het kwaliteitsniveau van de Shimano groepen wordt aangegeven door de bekende productnamen.   Maar welke moeten we nu kiezen ?  We rangschikken ze voor u van de kwalitatiefste (en duurste) naar de goedkopere.   Met welke derailleur rijd jij het liefst? 🙄 Posted by Shimano-Road on Montag, 5. März 2018   Shimano Dura Ace (Di2) Wie […]